Γκαγιάρδο για Σουάρες: «Του έχω μιλήσει, το σκέφτεται για Ρίβερ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκαγιάρδο για Σουάρες: «Του έχω μιλήσει, το σκέφτεται για Ρίβερ»!

bet365

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο επικοινώνησε με τον Λουίς Σουάρες, του μετέφερε την πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ και περιμένει την απάντηση του Ουρουγουανού που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Είναι η στιγμή ν' αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Σουάρες ή θα θελήσει να συνεχίσει στην Γηραιά ήπειρο;

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποχώρησε και από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη λήξη του συμβολαίου του και τον καλεί πλέον η Ρίβερ Πλέιτ ποντάροντας σε μια μεταγραφή που θα την κάνει να ταράξει τα νερά και τα δίχτυα!

Ο κόουτς της ομάδας της Αργεντινής, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, αποκάλυψε ότι:

«Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τις σκέψεις του Λουίς και την επιθυμία του για την συνέχιση της καριέρας του. Έχει συμφωνήσει να εξετάσει την πρότασή μας. Πρέπει να περιμένουμε. Του έχω μιλήσει κι εγώ γιατί τον γνωρίζω καλά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Αν έρθει σε εμάς θα μπορεί να φτάσει στο Μουντιάλ του Κατάρ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα