Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης τους που κράτησε επτά χρόνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο «RMC» τονίζοντας πως δεν κράταει κακία στον Καρίμ Μπενζεμά και δήλωσε πως ο στράικερ της Ρεάλ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα.

Η πολύκροτη υπόθεση του sextape έλαβε οριστικά τέλος για τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον κατηγορούμενο για εκβιασμό, Καρίμ Μπενζεμά, η πλευρά του οποίου απέσυρε την έφεση στην ποινή δωδεκάμηνης φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Έτσι, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αφήνει οριστικά πίσω του μια αρκετά ψυχοφθόρο διαδικασία που κράτησε συνολικά επτά χρόνια, δίχως, όμως, να κρατάει θυμό μέσα του για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Τρικολόρ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο podcast του Ζερόμ Ροτέν στο γαλλικό «RMC».

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη δικαίωση που ένιωσε μετά την απόσυρση της έφεσης, ενώ στην ερώτηση για τον Καρίμ Μπενζεμά, παραδέχθηκε πως είναι εκείνος που αξίζει την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας!

«Το γεγονός ότι έκαναν πίσω σημαίνει πολλά πράγματα κατά την άποψή μου. Από κει και πέρα ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Για μένα, το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι μπορώ πια να προχωρήσω, διότι πέρασαν έτσι επτά χρόνια. Δεν είμαι θυμωμένος, ούτε μνησίκακος για κανέναν, όλοι ακολουθούν τον δρόμο τους, για να το θέσω απλά»

«Θα ήταν ανειλικρινές από μέρους μου αν έλεγα ότι δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Ναι, φυσικά και την αξίζει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορώ να είμαι αντικειμενικός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα