Διεθνές σούπερ ντέρμπι στο Μόναχο με σφραγίδα Kingbet

Newsroom
Διεθνές σούπερ ντέρμπι στο Μόναχο με σφραγίδα Kingbet

bet365

Ξέρετε αυτούς τους τύπους που βάζουν status σχέσης στο Facebook «είναι περίπλοκο»; Ε, κάπως έτσι είναι η σχέση της Αγγλίας με τη Γερμανία. Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε. Έχουμε αισίως φτάσει στο σωτήριο έτος 2022 και ακόμα τσακώνονται για το γκολ του Τζεφ Χερστ του 1966 (και αυτό του Λάμπαρντ το 2010 που δεν μέτρησε και οδήγησε στη δημιουργία του VAR).

Τα δυο φιλαράκια βρίσκονται σήμερα στο Μόναχο. Και ξέρουμε ήδη τα κλισέ που θα ακουστούν στο φινάλε του ματς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν κερδίσει η Γερμανία, θα βγουν όλοι οι ανθυπο-Λίνεκερ να μας θυμίσουν τη ρήση του παλαίμαχου φορ από το Λέστερ. Ναι, ξέρουμε, έντεκα εναντίον έντεκα και στο τέλος κερδίζουν τα κλισέ, ή κάπως έτσι. Αν κερδίσουν οι Άγγλοι, θα ανακαλύψουν οιωνούς που μαρτυρούν πως θα πάρουν πάλι το Μουντιάλ. Όπως πάντα, δηλαδή.

Γενικά μιλώντας, αυτό το πράγμα που βλέπουμε στο γήπεδο και από τους δύο είναι αστείο. Μια Γερμανία με κάτι Κλόστερμαν και κάτι Κέρερ και μια Αγγλία με κάτι Μπόουεν και κάτι Τζάστιν. Μα είναι να γελάει κανείς.
Η άμυνα και των δυο είναι για τα φεστιβάλ. Αντίθετα στην επίθεση είναι αμφότεροι περισσότερο από τίμιοι. Το Goal/Goal παίζεται μόνο του στα σημερινα προγνωστικα, σε απόδοση κοντά στο 1.80.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η πρωτοπόρος Ουγγαρία (μετά τη νίκη επί της Αγγλίας στη Βουδαπέστη) ταξιδεύει στην Τσεζένα για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία. Θυμάστε την Ιταλία πέρσι τέτοια εποχή; Τότε που δεν έχανε ούτε στο οικογενειακό διπλό; Ξεχάστε τη. Έμεινε εκτός Μουντιάλ και ακολούθησε η ήττα με τα χέρια κάτω από την Αργεντινή. Στο παιχνίδι με τη Γερμανία, η ομάδα ήταν κάπως βελτιωμένη (δεν υπήρχε πιο κάτω άλλωστε) αλλά αυτό δεν αρκεί.

Απέναντι στους μαχητικούς Ούγγρους, το ζήτημα είναι το κυνήγι της νίκης. Με κάθε κόστος. Κανείς δεν θα ανοιχτεί. Το Under του 1.85 είναι καλή επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα