Κύπρος U21- Eλλάδα U21 3-0: Απογοητευτική εμφάνιση, βαριά ήττα

Κύπρος U21- Eλλάδα U21 3-0: Απογοητευτική εμφάνιση, βαριά ήττα

bet365

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων δεν στάθηκε στο ύψος της στην Κύπρο και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Φωνές της Ελλάδας για διαιτησία.

Με δύο πέναλτι η Κύπρος πήρε το παιχνίδι με την Ελλάδα με το ευρύ 3-0 και έτσι της προκάλεσε προβλήματα προς το κλείσιμο του ομίλου της. Η Εθνική μας αποκλείεται πλέον να διεκδικήσει την πρώτη θέση από την Πορτογαλία, ενώ μπορεί να κινδυνεύσει ακόμα και για τη δεύτερη θέση από τη Ισλανδία, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.

Η ελληνική ομάδα «φωνάζει» σωστά για αποβολή του Κίττου που έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής αλλά πέραν τούτου ήταν ιδιαίτερα κακή από κάθε άποψη και δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στο ματς.

Η αρχική διάταξη για την Κύπρο ήταν ως εξής: Κίττος - Καραμανώλης, Σιέλης και Πολυκάρπου - Σεργίου, Οκκάς, Φραντζής, Ναούμ και Γαβριήλ - Γερολέμου και Κατσαντώνης. Η Ελλάδα ξεκίνησε με την εξής σύνθεση: Τζολάκης - Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Βήχος και Ζαγαρίτης - Σουρλής, Κουτσουπιάς, Κανελλόπουλος και Μπότος - Χριστόπουλος.

Σε σχέση με τον αγώνα στο 27ο λεπτό ο Κατσαντώνης ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0 μετά από πέναλτι που πήρε ο Γαβριήλ από τον Βήχο. Στο 63' ο Κύπριος πορτιέρο (Κίττος) βγήκε εκτός περιοχής και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια με τους διεθνείς να ζητούν την αποβολή του. Η Κύπρος είχε και δοκάρι και συνολικά ήταν ανώτερη και βρήκε το 2-0 στο 72' από ένα σουτ του Νικολάου.

Στο 82' ο Τζολάκης 'χρεώθηκε' με αντικανονικό μαρκάρισμα στον Παρούτη και στο 83' ο Ναούμ έκανε με πέναλτι το 3-0, ένα βαρύ σκορ βέβαια. Η Εθνική μας μετά από αυτήν την ήττα παρέμεινε στη 2η θέση, που ήταν και το ζητούμενό της και έχει ένα ακόμα παιχνίδι με την Πορτογαλία το Σάββατο. Σε σχέση δε με τις Ισλανδία και Λευκορωσία που βρίσκονται από κάτω της, με την Ισλανδία έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και με τη Λευκορωσία δύο νίκες.

Η βαθμολογία

Πορτογαλία: 22 βαθμοί σε 8 αγώνες
Ελλάδα: 17 βαθμοί σε 9 αγώνες
Ισλανδία: 12 βαθμοί σε 8 αγώνες
Λευκορωσία: 12 βαθμοί σε 9 αγώνες
Κύπρος: 11 βαθμοί σε 9 αγώνες
Λιχτενστάιν: 0 βαθμοί σε 9 αγώνες

Το πρόγραμμα

Τρίτη

Λιχτενστάιν - Πορτογαλία

Τετάρτη

Ισλανδία - Λευκορωσία

Σάββατο

Ισλανδία - Κύπρος
Πορτογαλία - Ελλάδα

ΚΥΠΡΟΣ: Κίττος, Σεργίου, Γαβριήλ (69' Νικολάου), Σιέλης, Καραμανώλης, Πολυκάρπου (59' Μιχαήλ), Οκκάς (69' Μάμας), Φραντζής, Ναούμ, Κατσαντώνης (80' Παρούτης) και Γερολέμου (69' Κωστή).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Βήχος (76' Κίτσος), Ζαγαρίτης, Σουρλής, Κουτσουπιάς (65' Λώλης), Κανελλόπουλος (76' Κούτσιας), Μπότος (87' Κουρφαλίδης) και Χριστόπουλος (65' Κοσίδης).

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα