Αργεντινή: Παρών στους πανηγυρισμούς μέσω... βιντεοκλήσης ο Αγουέρο

Αργεντινή: Παρών στους πανηγυρισμούς μέσω... βιντεοκλήσης ο Αγουέρο

Newsroom
Αργεντινή: Παρών στους πανηγυρισμούς μέσω... βιντεοκλήσης ο Αγουέρο

bet365

Η Αργεντινή επικράτησε 3-0 της Ιταλίας στο «Γουέμπλεϊ» στέφθηκε πρωταθλήτρια των δύο ηπείρων και στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια δεν γινόταν να λείπει ο Κουν Αγουέρο.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τη διεξαγωγή του τελευταίου Διηπειρωτικού η Αργεντινή στέφθηκε ξανά Υπερπρωταθλήτρια όπως είχε κάνει και τότε, το μακρινό 1993!

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε -μία ακόμα- παράσταση, συνεπικουρούμενος από τον έτερο της παλιοσειράς Άνχελ Ντι Μαρία αλλά και το νέο «αίμα» (Λαουτάρο Μαρτίνες, Πάουλο Ντι Μπάλα) της «αλμπισελέστε», κι έφτασε τα δύο τρόπαια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Οι παίκτες του Σκαλόνι μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς στο ιστορικό «Γουέμπλεϊ» συνέχισαν το... πάρτι στα αποδυτήρια με καλεσμένο τον Σέρχιο Αγουέρο που έχει γενέθλια. Ο «Κουν» που αναγκάστηκε λόγω του προβλήματος στην καρδιά του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο ήταν τρόπον τινά μαζί τους, αφού φρόντισαν να τον καλέσουν με βιντεοκλήση και να μοιραστούν την σπουδαία επιτυχία!

«Αδέρφια μου, σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε αυτή τη στιγμή μαζί μου», έγραψε στα social media ο σπουδαίος Αργεντινός ποστάροντας μια ομαδική φωτογραφία της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα