Νορβηγία: Σάλος με τον τερματοφύλακα που μικραίνει την εστία μετακινώντας τα δοκάρια! (vid)

Newsroom
Νορβηγία: Σάλος με τον τερματοφύλακα που μικραίνει την εστία μετακινώντας τα δοκάρια! (vid)

bet365

Ο Ισλανδός κίπερ της Βίκινγκ, Πάτρικ Γκούναρσον, έχει προκαλέσει σάλο στη Νορβηγία μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να φέρνει πιο κοντά τα δοκάρια του τέρματός του, σε ένα... αμφιλεγόμενο τελετουργικό που όπως δήλωσε κάνει πριν από κάθε ματς!

Μεγάλος «ντόρος» επικρατεί στη Νορβηγία αναφορικά με τον Πάτρικ Γκούναρσον, τον τερματοφύλακα της Βίκινγκ και το… ιδιαίτερο τελετουργικό του. Ο 21χρονος Ισλανδός διεθνής κίπερ, απόκτημα του νορβηγικού κλαμπ από τη Μπρέντφορντ τον περασμένο Γενάρη, βρίσκεται στο στόχαστρο έντονων αντιδράσεων μετά από βίντεο που έφερε στο φως η εφημερίδα «Aftonbladet», στο οποίο απεικονίζεται να μικραίνει την εστία του μετακινώντας τα δοκάρια!

Το βίντεο που κυκλοφόρησε περιλαμβάνει υλικό από τον αγώνα της Βίκινγκ κόντρα στη Γιερβ πριν από δύο εβδομάδες, ματς που ο Γκούναρσον κράτησε ανέπαφη την εστία του (3-0). Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο νεαρός κίπερ προχωρούσε σε αυτή την τακτική αμέσως μετά το καθιερωμένο τσεκ του επόπτη, δίχως έτσι να γίνει αντιληπτός.

«Αυτή είναι η παράδοσή μου πριν από τους αγώνες και με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το να κλωτσάω τα δοκάρια» δήλωσε από την πλευρά του ο Γκούναρσον, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία περί σκανδάλου. Το τελετουργικό του, όμως, δεν βρίσκει στήριξη και στη διοίκηση της ίδιας της Βίκινγκ, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Έρικ Νέβλαντ να δηλώνει:

«Είμαστε έκπληκτοι από αυτό το περιστατικό, είναι δύσκολο για μένα να πω αν είναι τελετουργικό ή χόι. Αν όντως φέρνει τα δοκάρια πιο κοντά και μικραίνει την εστία, τότε δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Διαφορετικά είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω αυτό το θέμα».

Σημειώνεται ότι η Βίκινγκ βρίσκεται στην 3η θέση του νορβηγικού πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί έντεκα γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές.

 

Τελευταία Νέα