Κύπρος: MVP του πρωταθλήματος ο Φώτης Παπουλής

Κύπρος: MVP του πρωταθλήματος ο Φώτης Παπουλής

Κύπρος: MVP του πρωταθλήματος ο Φώτης Παπουλής

bet365

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βράβευσε μετά από ψηφοφορία των προπονητών τον 37χρονο Φώτη Παπουλή ως MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Φώτης Παπουλής μπορεί να είναι στα 37 του αλλά παίζει ως... έφηβος. O πολύπειρος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας, με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος, καθώς έπαιξε 39 ματς με απολογισμό έντεκα γκολ και τρεις ασίστ σε 2.181 αγωνιστικά λεπτά. Μετά από σχετική ψηφοφορία των προπονητών η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βράβευσε τον Έλληνα μεσοεπιθετικός ως MVP του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως σε ανάλογη ψηφοφορία του ΠΑΣΠ (Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών) ο Αμρ Ουάρντα είχε ψηφιστεί MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα θέλω να αγωνίζομαι και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος στην Ομόνοια. Περνάω πάρα πολύ καλά όπως όλοι στην ομάδα, τώρα το μέλλον θα δείξει, οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπουλής κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα