ΕΠΟ: Τα θέματα ημερησίας διάταξης στις Γενικές Συνευλεύσεις, εκλέγεται ο Μπαλτάκος για πρόεδρος

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Τα θέματα ημερησίας διάταξης στις Γενικές Συνευλεύσεις, εκλέγεται ο Μπαλτάκος για πρόεδρος

bet365

Από την ΕΠΟ έγιναν γνωστά τα θέματα της ημερησίας διάταξης για τις Γενικές Συνελεύσης της Τετάρτης, εκ των οποίων η εκλογική θα αναδείξει νέο πρόεδρο τον Τάκη Μπαλτάκο.

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δύο Γενικές Συνελεύσεις στην ΕΠΟ. Η μία εκ των δύο θα είναι εκλογική για να εκλεγεί ως πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος, που είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η Τακτική και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση έχουν συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο..

2. Ανάγνωση Καταλόγου εκπροσώπων των Ενώσεων – Μελών και έλεγχος απαρτίας Τακτικής και Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

3. Έγκριση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

4. Ομιλία Πρόεδρου Εκτελεστικής Επιτροπής.

5. Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων μελών της, για τον έλεγχο των πρακτικών της Τακτικής και της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

6. Ορισμός τριών (3) ψηφολεκτών.

7. Επικύρωση των πρακτικών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. της 18ης Μαρτίου 2022.

8. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 01.06.2021 έως και 31.5.2022.

9. Παρουσίαση του ενοποιημένου και αναθεωρημένου Ισολογισμού και της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης καθώς και της ετήσιας έκθεσης των ελεγκτών της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

10. Έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

11. Έγκριση προϋπολογισμού της περιόδου από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.

12. Ψήφιση προτάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την Εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεων του.

13. Συζήτηση προτάσεων που έχουν υποβληθεί από τα Μέλη και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 28 παρ.1 του καταστατικού.

14. Ορισμός ανεξαρτήτου ορκωτού ελεγκτή για την περίοδο από 1.1.2022 έως και 31.12.2022.

15. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που θα διοριστεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη ορίζονται με ψηφοφορία από τους εκπροσώπους της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν διοριστεί ο κατά τα άνω δικαστικός αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ορίζει με ψηφοφορία και τα τρία (3) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

16. Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα συγκληθούν, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα