Ο Σιδηρόπουλος «σφυρίζει» το ντέρμπι παραμονής για την Αλ Φαϊσάλι του Ουζουνίδη

Ο Σιδηρόπουλος «σφυρίζει» το ντέρμπι παραμονής για την Αλ Φαϊσάλι του Ουζουνίδη

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος διευθύνει απόψε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αλ Φαϊσαλί του Μαρίνου Ουζουνίδη και την Αλ Ιτιφάκ, που μπορεί να κρίνει την παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Ανήμερα του τελικού του Champions League, ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, όπου σήμερα στις 19.20 διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Αλ Φαϊσαλί του Μαρίνου Ουζουνίδη και την Αλ Ιτιφάκ. Ντέρμπι παραμονής, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Αλ Χαζμ στην δεύτερη κατηγορία.

Εφέτος ο Έλληνας ρέφερι έχει διευθύνει για το Champions League το το Ζενίτ - Μάλμε, τα παιχνίδια Σπαρτάκ Μόσχας - Λέστερ και Λεβερκούζεν - Σέλτικ για το Europa League.

Για το Conference League το Ρεν - Λέστερ, όπως επίσης το Μολδαβία - Καζακστάν για τα play out του Nations League. Μια από τις ξεχωριστές εφετινές του στιγμές ήταν η παρουσία του στο παιχνίδι Αλ Σαμπάμπ και Αλ Ιτιχάντ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Για τα προκριματικά του Champions League σφύριξε το Γκενκ - Σαχτάρ και για τα προκριματικά του Europa League το Ρέιντζερς - Αλασκέρτ. Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Ρόδου κλήθηκε από την ομοσπονδία του Κουβέιτ να διευθύνει εφέτος τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Al Arabi και Kuwait SC.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα