Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνάντηση Σεβτσένσκο με Ζελένσκι και έκκληση για οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία (vid)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνάντηση Σεβτσένσκο με Ζελένσκι και έκκληση για οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία (vid)

bet365

O Αντρέι Σεβτσένκο άφησε την ασφάλεια του Λονδίνου και ταξίδεψε στο Κίβεο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και μέσω Social Media έκανε έκκληση προς όλους για οικονομική στήριξη στην πατρίδα του.

Aπό τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία βομβαρδίζεται καθημερινά και χιλιάδες στρατιώτες αλλά και απλοί πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος Ουκρανός επιθετικός και πρώην τεχνικός της εθνικής του ομάδας, Αντρέι Σεβτσένκο ήταν στο Λονδίνο όταν ξεκίνησε η εισβολή, όμως ως πρεσβευτής της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων «UNITED24» ταξίδεψε στο Κίεβο και είχει συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο πρώην σταρ της Μίλαν και της Τσέλσι με μήνυμα του στα Social Media εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου έχουν εγκλωβιστεί συγγενείς του και έκανε έκκληση προς όλους για οικονομική στήριξη στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση του Αντρέι Σεβτσένκο:

«Έγινα ο πρώτος πρεσβευτής της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων "UNITED24", που ξεκίνησε από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Για να τον γνωρίσω από κοντά έκανα το ταξίδι από το Λονδίνο στο Κίεβο και είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ που βρίσκομαι εδώ στο σπίτι.

Εκπροσωπώ την Ουκρανία στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, όμως, που η χώρα μου υποφέρει από πόλεμο, προτεραιότητά μου δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η βοήθεια της Ουκρανίας. Σας προτρέπω να κάνετε μια δωρεά στο @ u24.gov.ua.

Όλα τα χρήματα θα σταλούν αμέσως στους λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας - μπορείτε να κάνετε δωρεά για την αποναρκοθέτηση της Ουκρανίας, να σώσετε τη ζωή κάποιου κάνοντας δωρεά για ιατρικές ανάγκες ή ανοικοδομώντας ένα νηπιαγωγείο ή μια γέφυρα.

Κάθε συνεισφορά είναι ανεκτίμητη, καθώς η Ρωσία έχει καταστρέψει περισσότερα από 7.000 κτίρια, χιλιάδες χιλιόμετρα δρόμων και σκοτώνει Ουκρανούς καθημερινά. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για την εμπιστοσύνη του και αυτή τη μεγάλη τιμή.

Και ευχαριστώ τον καθένα από εσάς για τη συμμετοχή σας! Σας προσκαλώ να συνεισφέρετε στη νίκη της Ουκρανίας. Στη νίκη της ελευθερίας, στη νίκη του ελεύθερου κόσμου».

 

Τελευταία Νέα