Η γαλλική ομοσπονδία κατασκευάζει 200 γήπεδα στηρίζοντας το ποδόσφαιρο σε επίπεδο υποδομών

Η γαλλική ομοσπονδία κατασκευάζει 200 γήπεδα στηρίζοντας το ποδόσφαιρο σε επίπεδο υποδομών

Newsroom
Η γαλλική ομοσπονδία κατασκευάζει 200 γήπεδα στηρίζοντας το ποδόσφαιρο σε επίπεδο υποδομών

bet365

H Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Αθλητισμού, θα κατασκευάσει 200 γήπεδα, που θα χρηματοδοτηθούν από τους πόρους της, κι από τα οποία θα ανοίξουν 400 νέες θέσεις εργασίας.

Ο Νοέλ Λε Γκρετ, πρόεδρος της FFF, και ο Φρεντερίκ Σονόρ, γενικός διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Αθλητισμού (ANS), υπέγραψαν συμφωνία για τη χρηματοδότηση 200 νέων αθλητικών γηπέδων με εναλλακτικές ποδοσφαιρικές πρακτικές σε αστικές ή/και αγροτικές περιοχές.

Αυτή η συμφωνία FFF-ANS αποτελεί μέρος του σχεδίου «5.000 αθλητικά γήπεδα» έως το 2024, που ανακοινώθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συντονίζεται από το ANS.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για 120 υπαίθρια γήπεδα ποδοσφαίρου σάλας σε δημοφιλείς περιοχές αστικές περιοχές και 80 γήπεδα 5x5 σε αγροτικές περιοχές, τα οποία θα κατασκευαστούν κατά την περίοδο 2022-2024.

Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFF) θα συγχρηματοδοτήσει αυτόν τον νέο εξοπλισμό ύψους 4.200.000 ευρώ ως μέρος του Ταμείου Βοήθειας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (FAFA). Παράλληλα δημιουργούνται 400 θέσεις εργασίας ως μέρος του σχεδίου, για τη διαχείριση και τη λειτουργία αυτών των νέων χώρων. Οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα επιδοτηθούν κατά το ήμισυ από το ANS.

Η FFF θα εκπαιδεύει επόπτες δημιουργώντας ένα ομοσπονδιακό δίπλωμα τοπικού αθλητικού εκπαιδευτή (ESPF) για πρόσβαση σε αυτές τις θέσεις εργασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα