Λούτον - Χάντερσφιλντ 1-1: Όλα ανοικτά στη «μάχη» της ανόδου!

Νίκος Κικίδης
Λούτον - Χάντερσφιλντ 1-1: Όλα ανοικτά στη «μάχη» της ανόδου!

bet365

Απόλυτη ισορροπία! Λούτον και Χάντερσφιλντ έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό των play off ανόδου της Championship, με την υπόθεση πρόκριση να ξεκαθαρίζει στη ρεβάνς.

Μπορεί ο ρόλος του φαβορί να άνηκε στη Χάντερσφιλντ, όμως η Λούτον αποδείχθηκε σκληρό καρύδι! Παρά το γκολ που δέχθηκαν από νωρίς, οι Hatters πήραν το 1-1 στην έδρα τους και άφησαν τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς των ημιτελικών στα play - off ανόδου, μένοντας έτσι ζωντανοί στη «μάχη» για το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τα σαλόνια της Premier League.

Εκείνη πάντως που προηγήθηκε ήταν η Χάντερσφιλντ, η οποία έπειτα από αστραπιαία αντεπίθεση πλήγωσε τη Λούτον και μπήκε σε θέση οδηγού με σκόρερ τον Σινάνι στο 12΄. Οι Hatters δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, συνέχισαν να κυκλοφορούν με υπομονή τη μπάλα και τελικά η δομημένη τους ανάπτυξη έφερε καρπούς στο 30΄. Ο Νέισμιθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπράντλεϊ ξεμαρκαρίστηκε από την αντίπαλη άμυνα και με προβολή έγραψε το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα η Λούτον άγγιξε την ανατροπή, όμως το απίθανο curler του Ζερόμ έξυσε το οριζόντιο δοκάρι του Νίκολς.

Σο δεύτερο μέρος ωστόσο ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες άρχισαν να αποτελούν είδος υπό... εξαφάνιση. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στις 16 Μαΐου, όποτε και θα ξεκαθαρίσει ποια εκ των δυο θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των play off. Εκεί όπου ο προκρινόμενος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με φόντο το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Premier League της επόμενης περιόδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα