Άγιαξ: Τέλος η εποχή Τεν Χαγκ, ανακοινώθηκε ο Σρόιντερ!

Άγιαξ: Τέλος η εποχή Τεν Χαγκ, ανακοινώθηκε ο Σρόιντερ!

Νίκος Κικίδης
Άγιαξ: Τέλος η εποχή Τεν Χαγκ, ανακοινώθηκε ο Σρόιντερ!

bet365

Η επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του Άγιαξ θα φέρει την υπογραφή του Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από το κλαμπ για τα επόμενα 2+1 χρόνια!

Τον άνθρωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον... φευγάτο Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Άγιαξ.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αίας έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Άλφρεντ Σρόιντερ για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο, ο οποίος θα εγκαταλείψει στο τέλος της σεζόν την Μπριζ προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Οι δυο πλευρές βρίσκονταν εδώ και αρκετό διάστημα σε στενές επαφές και το deal έμοιαζε απλώς θέμα χρόνου, με τον Άγιαξ τελικά να δίνει τα χέρια με τον Ολλανδό για συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα έτος.

Κάπως έτσι, ο Σρόιντερ επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο του Άγιαξ έπειτα από τρία χρόνια, καθώς υπήρξε βοηθός του Τεν Χαγκ τη μαγική σεζόν 2018-2019 που βρήκε τους πρωταθλητές Ολλανδίας να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε μεταξύ άλλων το πέρασμα από το τεχνικό τιμ του Ρόναλντ Κούμαν στη Μπαρτσελόνα, με τελευταίο σταθμό το Βέλγιο και την Μπριζ στις αρχές του 2022.

 

Τελευταία Νέα