H Kingbet προχωράει με Βιγιαρεάλ και Τότεναμ-Αρσεναλ

Newsroom
H Kingbet προχωράει με Βιγιαρεάλ και Τότεναμ-Αρσεναλ

bet365

Καλημέρα. Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην φαντάζει εξίσου εντυπωσιακό με χθες – όπου αν και Τετάρτη νόμιζες πως ήταν Κυριακή – ωστόσο και πάλι υπάρχουν αρκετά και ενδιαφέροντα ματς, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και (κυρίως) στοιχηματικά.

Πρώτο και καλύτερο το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Αρσεναλ. Δεδομένη η τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο κλαμπ. Η αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα από τη στιγμή που η Αρσεναλ φιγουράρει τέταρτη με 66 βαθμούς και η Τότεναμ ακολουθεί με 62 κυνηγώντας να της κλέψει τη θέση και το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενη περιόδου.

Η ισοπαλία φαίνεται να βολεύει τους «κανονιέρηδες» που θα διατηρήσουν τη διαφορά τεσσάρων βαθμών από τα «σπιρούνια» με δύο στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Υποχρεωμένοι να ρισκάρουν οι γηπεδούχοι που στα πέντε τελευταία ματς στο σπίτι τους μέτρησαν τέσσερις νίκες (4-0-1) και όλες συνδυάστηκαν με Over 3,5! Από εντυπωσιακό σερί προέρχονται και οι παίκτες του Αρτέτα. Τέσσερις διαδοχικές νίκες, όλες G/G+Over (4-2, 3-1, 2-1, 2-1). Θεωρούμε το χέρι πηγαίνει μόνο του στο συγκεκριμένο combo που κυμαίνεται σε τιμές διπλασιασμού.

Η 36η εμβόλιμη αγωνιστική της Λα Λίγκα ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις. Στη Μαδρίτη η Ράγιο Βαγιεκάνο φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ. Στους 42 βαθμούς οι γηπεδούχοι, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ τα «κουκιά» δεν βγαίνουν προκειμένου να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο. Η Βιγιαρεάλ από την άλλη πασχίζει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν μπορεί να γράφει επάνω «Τσάμπιονς Λιγκ», σίγουρα όμως είναι καλύτερο από το να μείνει εκτός.

Με την Μπιλμπάο να χάνει προχθές στη Γρανάδα (0-1) και να μένει καθηλωμένη στην όγδοη θέση και στους 52 βαθμούς, εφόσον οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν έχουν την ευκαιρία να πάνε στους 56 και να αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Ασφαλώς και δεν ενθουσιάζει στα προγνωστικα το διπλό σε απόδοση 1.85 που προσφέρεται, βάσει δεδομένων όμως δύσκολα μπορούσε να δίνει παραπάνω. Σημείο από αυτά που λέμε «εποχιακά». Μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Στο κατάμεστο «Ρομέο Μέντι» η Βιτσέντσα υποδέχεται την Κοζέντσα στην πρώτη από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (η ρεβάνς στην Καλαβρία) από τις οποίες θα κριθεί η παραμονή στη Serie B. Τρεις σερί νίκες μετράει η Βιτσέντσα. Σε εξαιρετική κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, προσφέρεται σε τιμές φαβορί με τη νίκη της να βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

Δίκαια θα πούμε μιας και αφενός έχει το μομέντουμ, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι στερούνται δυναμικής στις εξορμήσεις τους. Ενδεικτικό πως η Κοζέντσα είναι μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας (η άλλη η Κροτόνε που τερμάτισε προτελευταία και υποβιβάστηκε) που δεν πανηγύρισε διπλό σε εξόρμησή της στη σεζόν.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

Τελευταία Νέα