Αλλα κόλπα από Kingbet: Βρίσκει εκτός από σημεία και κάρτες

Newsroom
Αλλα κόλπα από Kingbet: Βρίσκει εκτός από σημεία και κάρτες

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες και όλους. Πιστοί στο ραντεβού μας, είμαστε εδώ για να επιλέξουμε τις καλύτερες ευκαιρίες από το ευρωπαϊκό κουπόνι ποδοσφαίρου.

Τα σημερινά προγνωστικά περιλαμβάνουν μια τριάδα που αποτελείται από δύο σημεία και ένα ειδικό στοίχημα, όπως προέκυψαν από την ολιγόωρη μελέτη και «διάβασμα» των πρωταθλημάτων.

Μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος Super League από τον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον στρέφεται αλλού. Αναμενόμενο τα φώτα, πλην των «Ζωσιμάδων» και του «Βικελίδης», να είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Εκεί η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό σε μάχη με φόντο την τριάδα. Η μεταξύ τους διαφορά μόλις στους δύο βαθμούς, ενδιάμεσα βρίσκεται ο Άρης που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας νίκη και ισοπαλία (αμφότερα με γκολ) με Γιάννενα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα έφερε η ΑΕΚ, που θα παραταχθεί με υψηλό ηθικό μετά τον βαθμό στην Τούμπα. Αήττητος από τον Φεβρουάριο ο Παναθηναϊκός, μετρά πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και τέσσερις σερί νίκες.

Ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με δύο νίκες για κάθε ομάδα, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Με την ΑΕΚ γηπεδούχο, τα τρία από τα έξι πιο πρόσφατα ματς δεν είχαν νικητή. Αυτά μάλιστα προκύπτουν ανά δύο ματς και – για τους λάτρεις της στατιστικής – είναι η σειρά για ακόμη μία. Ένα αθηναϊκό ντέρμπι ξεκινά άλλωστε από το Χ που μπορούμε να βρούμε σε αποδόσεις κοντά στο 3.00.

Συνεχίζουμε με τη γειτονική μας Ιταλία και το «Μπεντεγκόντι» της Βερόνα. Η γηπεδούχος στο -4 από την 7η θέση που κατέχουν Φιορεντίνα και Αταλάντα σε ισοβαθμία, διατηρεί λίγες ελπίδες για να βρεθεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η σημερινή της αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι. Υποδέχεται τη Μίλαν που, μετά τη νίκη της Ίντερ, βρίσκεται εκ νέου στο -1 από την κορυφή. Αν φύγει με το διπλό, επιστρέφει πρωτοπόρος στο +2 και γίνεται και πάλι το φαβορί για το σκουντέτο. Σε αυτό το γήπεδο έχει να εμφανιστεί ισοπαλία από το μακρινό 2000 (3-0-4), όμως θεωρώ πως η Μίλαν δεν χάνει τέτοια ευκαιρία φέτος. Η νίκη της «πληρώνει» στο 1.65 και την κρατάμε. Τη στιγμή που κρίνονται πρωταθλήματα, μπορούμε να σταθούμε και σε τέτοιες αποδόσεις. Απλά και ωραία.

Κλείνουμε με Γαλλία. Χωρίς το μεγάλο ματς στο σημερινό πρόγραμμα, λείπουν τα ντέρμπι αλλά όχι και το ενδιαφέρον. Σε όλα τα παιχνίδια, σίγουρα μία τουλάχιστον ομάδα έχει κίνητρο για βαθμούς. Στο Κλερμόν-Μονπελιέ τα πράγματα είναι απλά. Στο +2 από τα μπαράζ παραμονής η γηπεδούχος, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη δεδομένου του πολύ δύσκολου προγράμματα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, η Μονπελιέ εδώ και καιρό παρουσιάζεται αδιάφορη καθώς δεν κυνηγά κάποιο στόχο. Αυτή την αγωνιστική έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ως εδώ μια χαρά. Όμως το να πάμε σε έναν άσο του 1.75, δεν γίνεται. Όχι για την Κλερμόν που με αριθμητικό πλεονέκτημα (από το 22’) κόντρα στη Ρεμς την προηγούμενη εβδομάδα, κατάφερε να μην πάρει ούτε βαθμό (1-2). Γι’ αυτές τις δύο ομάδες ισχύει όμως το εξής. Έχουν καταγράψει από πέντε αποβολές η καθεμία και κατέχουν την 3η θέση στη σχετική λίστα. Γενικώς βγάζουν νεύρα στα παιχνίδια τους. Επειδή μάλιστα αυτό το ματς είναι κρίσιμο, ειδικά για την Κλερμόν, δεν αποκλείουμε να δούμε ακόμη μια κόκκινη κάρτα. Στα προγνωστικά κάρτες θα πάρουμε την απόδοση του 4.35 και θα πούμε και «ευχαριστώ».

Τριάδα που ξεπερνά το 20.00 για σήμερα, που σαφώς παίζεται και σε μονά αποδεκτά ή όπως αλλιώς επιθυμείτε. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα