Μπάουμ και Φερχάιγεν θα είναι keynote ομιλητές στο 2nd Football 360 Summit!

Newsroom
Μπάουμ και Φερχάιγεν θα είναι keynote ομιλητές στο 2nd Football 360 Summit!

bet365

Η «παρέλαση» σπουδαίων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων συνεχίζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό συνέδριο που φιλοξενεί η Ελλάδα, με την «υπογραφή» του Gazzetta 

Δυο σπουδαίοι προπονητές προστέθηκαν στον κύκλο των ομιλητών του 2nd Football 360 Summit by Gazzetta, που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουνίου. Ο Μάνουελ Μπάουμ και ο Ρέιμοντ Φερχάιγεν επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους ως Keynote ομιλητές, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το κύρος του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού συνεδρίου που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά.

Ο 42χρονος Μάνουελ Μπάουμ, έχει στο βιογραφικό του εκτενέστατη –δεδομένης της ηλικίας του- εμπειρία σε υψηλό επίπεδο στη Γερμανία. Θήτευσε με επιτυχία για 2,5 χρόνια στην Άουγκσμπουργκ στη Μπουντεσλίγκα και στη συνέχεια ανάλαβε τις εθνικες ομάδες Κ18 και Κ20 της Γερμανίας,, ενώ υπήρξε εκπαιδευτής των προπονητών UEFA Pro της DFB. Το 2020 ανέλαβε τη Σάλκε.

Όσον αφορά τον Φερχάιγεν, πρόκειται για τον 51χρονο Ολλανδό που θεωρείται «γκουρού» της προπονητικής. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Conditioning for Soccer», το οποίο έγινε το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο προπονητών της Ολλανδικής Ομοσπονδίας FA (KNVB) το 1997, ενώ επίσης έχει γράψει το ‘Football Periodisation’, το ποδοσφαιριικό βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις (περισσότερα από 30.000 αντίτυπα παγκοσμίως). Έχει συμμετάσχει ως βοηθός προπονητή ή σύμβουλος σε τέσσερις τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και EURO με τις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, της Νότιας Κορέας και της Ρωσίας, ενώ έχει συνεργαστεί με όλους τους γνωστούς συμπατριώτες του προπονητές, τον Γκούους Χίντινκ, τον Ντικ Άντβοκαατ, τον Λουϊς Φαν Γκάαλ, τον Φρανκ Ράικααρντ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: https://www.football360.gr


 

Τελευταία Νέα