Ηρακλής Ροδίτσας: «Ο νεκρός ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και είχε βρεθεί κατάλληλος»

Newsroom
Ηρακλής Ροδίτσας: «Ο νεκρός ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και είχε βρεθεί κατάλληλος»

bet365

Ο σύλλογος της Λαμίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή του και τόνισε πως είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στο πένθος «βυθίστηκε» χθες (1/5) η κοινωνία της Λαμίας, καθώς 29χρονος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Ηρακλής Ροδίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Δίβρη.

Ο σύλλογός του εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ο ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών και είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ. Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας".

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα