Χρηματικά έπαθλα, αυτοκίνητα, όπλα και ναρκωτικά: Εφοδος σε ομάδα της Αργεντινής για παράνομο τουρνουά

Κώστας Τόπας
Χρηματικά έπαθλα, αυτοκίνητα, όπλα και ναρκωτικά: Εφοδος σε ομάδα της Αργεντινής για παράνομο τουρνουά

bet365

Στην Αργεντινή η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 24 ατόμων για την διεξαγωγή ενός παράνομου τουρνουά το οποίο ως έπαθλο προσέφερε χρήματα και πολυτελή αυτοκίνητα και παράνομα στοιχήματα, με σχεδόν 100 συμμετέχοντες.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες εισέβαλε το βράδυ της Κυριακής (01/05) στις εγκαταστάσεις της Ντεπορτίβο Εσπανιόλ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αργεντινής, μετά από ενημέρωση που είχε για διεξαγωγή ενός παράνομου τουρνουά που προσέφερε χρήματα έως και δύο εκατομμύρια ευρώ πέσος, πολυτελή αυτοκίνητα και παράνομα στοιχήματα, με σχεδόν 100 συμμετέχοντες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 24 ατόμων αλλά και στην κατάσχεση χρημάτων, τροφίμων, ναρκωτικών και όπλων. Η Εισαγγελία ανέφερε ότι την ώρα της επιχείρησης στις εγκαταστάσεις ήταν περισσότεροι από 500 θεατές, 94 συμμετέχοντες, 12 άτομα που ήταν υπεύθυνοι για τα στοιχήματα, οι διοργανωτές και άτομα που ισχυρίστηκαν ότι ήταν υγειονομικό προσωπικό, αλλά δεν διέθεταν κανένα στοιχείο ταυτότητας που να πιστοποιούσε κάτι τέτοιο.

@Photo credits: Twitter: @CLMerlo
 

Τελευταία Νέα