Ραϊόλα: Χάος με τον Ραϊόλα έγινε γνωστό ότι πέθανε, αλλά αποδείχθηκε ένα παγκόσμιο fake news

Κώστας Ζάλιαρης
Ραϊόλα: Χάος με τον Ραϊόλα έγινε γνωστό ότι πέθανε, αλλά αποδείχθηκε ένα παγκόσμιο fake news

bet365

Ο πιο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, εγινε γνωστό πως το μεσημέρι της Πέμπτης πέθανε αλλά τελικά το διέψευσε ο ίδιος.

Έχοντας νοσηλευθεί από τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες, ο Μίνο Ραϊόλα έγινε γνωστό ότι «έφυγε» από την ζωή την 28η του Απρίλη, νικημένος από την ίωση. Μία είδηση η οποία αναπαράχθηκε από όλα τα μεγάλα ειδησειογραφικά sites του κόσμου. Και μία είδηση που αποδείχθηκε fake μιας και τελικά έκανε tweet ο ίδιος ο Ραϊόλα.

Ο δημοφιλής και εκκεντρικός εκπρόσωπος παικτών που διαχειριζόταν και διαπραγματευόταν για το μέλλον παικτών όπως οι Μπαλοτέλι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ και άλλων τελικά ζει.

Ο Ραϊόλα το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο επίκεντρο λόγω της υπόθεσης του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ, ενώ, είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πογκμπά ήταν στο προσκήνιο.

Ο ατζέντης επιχειρούσε να «πουλήσει» όσο καλύτερα γινόταν τον πελάτη του, να εξασφαλίσει φυσικά κι εκείνος τα δικά του χρήματα και γενικά ήταν ένας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών που μόνο ηρεμία δεν προκαλούσε στους συλλόγους.

Οι άνθρωποι των ομάδων χαρακτήριζαν ιδιαίτερα δύσκολες και ενοχλητικές τις συζητήσεις μαζί του, αφού εκείνος δεν μπορούσε εύκολα να συμβαδίσει με διαφορετικές απόψεις ή να μπει σε μια κοινή γραμμή.

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του φτάνει στα 84,7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ, μαζί του δούλευε και ο αδερφός του, Βιντσέντζο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα