ΕΠΟ: Προς αναβολή η εκδίκαση του αιτήματος για την έκπτωση των Δημητρίου, Aντωνίου και Τζαφέρη

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Προς αναβολή η εκδίκαση του αιτήματος για την έκπτωση των Δημητρίου, Aντωνίου και Τζαφέρη

bet365

Σήμερα στις 15.00 ήταν να εκδικαστεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ το αίτημα της ΑΕΛ για την έκπτωση των Παναγιώτη Δημητρίου, Αστέριου Αντωνίου και Κλέαρχου Τζαφέρη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του αιτήματος της ΑΕΛ για την έκπτωση των Παναγιώτη Δημητρίου - Κλέαρχου Τζαφέρη ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 15.00 η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι κανονικά να εξετάσει το αίτημα για να γίνει γνωστό αν οι δύο άντρες χάσουν το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου μετά την παραίτηση Ζαγοράκη και ταμία αντίστοιχα. Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ο Αστέριος Αντωνίου (αντιπρόεδρος).

Ωστόσο, φαίνεται ότι λόγω κωλύματος θα πάρει αναβολή η υπόθεση διότι τουλάχιστον ένας εκ των εμπλεκομένων αδυνατεί να παραστεί στη διαδικασία. Μένει να δούμε αν θα εκδικαστεί ή όχι και αν πάρει τελικά αναβολή αν θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα