Μέσω... Λιονέλ Μέσι το «αντίο» στον Σωτήρη Λεοντίου

Μέσω... Λιονέλ Μέσι το «αντίο» στον Σωτήρη Λεοντίου

Newsroom
Μέσω... Λιονέλ Μέσι το «αντίο» στον Σωτήρη Λεοντίου

bet365

Ο 38χρονος χαφ πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και στο Ψυχικό που αγωνίζεται πια τον «αποχαιρέτησαν» με συγκινητικό αλλά και ευρηματικό τρόπο.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση φαίνεται πως πήρε ο Σωτήρης Λεοντίου, ένας από τους πλέον άτυχους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν όσο λίγοι από τραυματισμούς.

Ο πρώην διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Ψυχικού που συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών και η οποία μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως μεθαύριο (2/4) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά.

Μάλιστα «αποχαιρέτησε» τον 38χρονο Λεοντίου μέσω του... Λιονέλ Μέσι, με έναν συγκινητικό αλλά και ευρηματικό τρόπο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/04/22 και ώρα 4:15μμ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ / ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά το υπόδειγμα του ποδοσφαιριστή, του ήθους, του πρωτόγνωρου ακέραιου και σπάνιου χαρακτήρα που όχι μόνο δέχθηκε από τα σαλόνια της Ευρώπης να αγωνιστεί και να προσφέρει τα μέγιστα στον προσφυγικό Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, αλλά αγωνίστηκε ακόμη και στην τελευταία κατηγορία τη Γ' Αθηνών!

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΨ, ΤΟΝ ΠΟΨ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ γιατί επί 6 έτη δεν έλειψε ποτέ από καμία προπόνηση, πάντα τα έδινε ΟΛΑ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! Θα μπορούσαμε να μην σταματήσουμε να γράφουμε, όμως οποιοσδήποτε αγαπά το αληθινό ποδόσφαιρο, τον υγιή αθλητισμό, ανεξαρτήτως αν συμπαθεί το Σύλλογό μας, το Σάββατο οφείλει να είναι εκεί, να δώσει με το χειροκρότημά του την ηθική ανταμοιβή πρώτα σε έναν σπουδαίο ΑΝΘΡΩΠΟ, που ισοδυναμεί με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Π.Ο.Ψ.!!!


@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα