Μπέκαμ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του με την οικογένειά του μέσα!

Κώστας Τόπας
Μπέκαμ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του με την οικογένειά του μέσα!

bet365

Ληστές εισέβαλαν στην έπαυλη της οικογένειας Μπέκαμ στο Λονδίνο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οικογένειά του βρίσκονταν μέσα.

Κακοποιοί με σκοπό τη ληστεία παραβίασαν την οικία της οικογένειας Μπέκαμ στο Λονδίνο την ώρα που εκείνη ήταν μέσα. Η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι οι ληστές που επιτέθηκε στην έπαυλη Μπέκαμ στο Χόλαντ Παρκ, της οποίας η αξία ξεπερνά τα 47 εκατομμύρια ευρώ, έσπασε ένα παράθυρο για να μπει στο σπίτι με σκοπό να ληστέψει.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια και την 10χρονη κόρη τους Χάρπερ κοιμόντουσαν σε έναν κάτω όροφο, αγνοώντας την επίθεση του κλέφτη. Το συμβάν αντιλήφθηκε ο γιος Κρουζ Μπέκαμ όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από πάρτι με τους φίλους του.

«Ευτυχώς, οι εγκληματίες έφτασαν μόνο σε μια κρεβατοκάμαρα πριν τραπούν σε φυγή», εξήγησε στην εφημερίδα «Sun» πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας Μπέκαμ. Παρ' όλα αυτά οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν χιλιάδες ευρώ, με την Αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

Τελευταία Νέα