Άγιαξ - Φέγενορντ 3-2: Ντερμπάρα και ανατροπή για τον «Αίαντα»

Άγιαξ - Φέγενορντ 3-2: Ντερμπάρα και ανατροπή για τον «Αίαντα»

bet365

Στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Eredivisie η Φέγενορντ προηγήθηκε δύο φορές στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», όμως ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2.

Σε ένα θεαματικό «De Klassieker», με πέντε γκολ, η Φέγενορντ προηγήθηκε δις κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όμως ο «Αίας»έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε το ντέρμπι με σκορ 3-2. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ παραμένει στην πρώτη θέση της Eredivisie με 66 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, η οποία έχει ματς λιγότερο και η Φέγενορντ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 55 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την «καυτή» από τα καπνογόνα «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τον Σινιστέρα να σκοράρει στο 8' με κεφαλιά, ο Αλέ ισοφάρισε στο 24', όμως ο Τιλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Φέγενορντ στο 28' με το 1-2 να είναι το σκορ του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 78' ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιντς έφερε το ντέρμπι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 86' ο Άντονι με σουτ μέσα από την περιοχή «υπέγραψε» τη μεγάλη ανατροπή και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον «Αίαντα». Ο Βραζιλιάνος σκόρερ του νικητήριου τέρματος επέστρεψε στα αποδυτήρια πριν το τέλος του ντέρμπι, καθώς αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά (88' - 90+3').

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα