Άγιαξ - Φέγενορντ 3-2: Ντερμπάρα και ανατροπή για τον «Αίαντα»

Άγιαξ - Φέγενορντ 3-2: Ντερμπάρα και ανατροπή για τον «Αίαντα»

bet365

Στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Eredivisie η Φέγενορντ προηγήθηκε δύο φορές στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», όμως ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2.

Σε ένα θεαματικό «De Klassieker», με πέντε γκολ, η Φέγενορντ προηγήθηκε δις κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όμως ο «Αίας»έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε το ντέρμπι με σκορ 3-2. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ παραμένει στην πρώτη θέση της Eredivisie με 66 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, η οποία έχει ματς λιγότερο και η Φέγενορντ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 55 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την «καυτή» από τα καπνογόνα «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τον Σινιστέρα να σκοράρει στο 8' με κεφαλιά, ο Αλέ ισοφάρισε στο 24', όμως ο Τιλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Φέγενορντ στο 28' με το 1-2 να είναι το σκορ του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 78' ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιντς έφερε το ντέρμπι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 86' ο Άντονι με σουτ μέσα από την περιοχή «υπέγραψε» τη μεγάλη ανατροπή και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον «Αίαντα». Ο Βραζιλιάνος σκόρερ του νικητήριου τέρματος επέστρεψε στα αποδυτήρια πριν το τέλος του ντέρμπι, καθώς αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά (88' - 90+3').

 

Τελευταία Νέα