ΠΑΟΚ: Ο Παντελής Κυριακίδης «φτερούγισε» στη γειτονιά των αγγέλων…

ΠΑΟΚ: Ο Παντελής Κυριακίδης «φτερούγισε» στη γειτονιά των αγγέλων…

ΠΑΟΚ: Ο Παντελής Κυριακίδης «φτερούγισε» στη γειτονιά των αγγέλων…

bet365

Μετά από σκληρή μάχη με τη ζωή, καθηλωμένος επί δεκατρία χρόνια σ’ ένα κρεβάτι, ο Παντελής Κυριακίδης «έφυγε» σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Δεν άντεξε η καρδούλα του Παντελή! Έδωσε άλλη μια σκληρή μάχη από χτες το απόγευμα όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς. Για κάποιες ώρες οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η «μάχη» αποδείχθηκε άνιση.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Παντελής Κυριακίδης έφυγε από τη ζωή, μετά από 13 χρόνια καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όσοι σε καθημερινή βάση βρέθηκαν δίπλα του περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια ένα θαύμα.

Πιο συγκεκριμένα από τις 24 Μαΐου 2009 όταν ένα τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Δικέφαλο στο στήθος, τον βύθισε σε άγρυπνο κώμα, ο Παντελής έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Παντελής Κυριακίδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Δίπλα του στάθηκε η οικογένειά του. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η ομάδα. Όλοι μαζί έδιναν αυτή την άνιση μάχη.

Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ενίσχυσε την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας, ενώ από το 2014 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής διοργάνωναν το ετήσιο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στα οποία μετέχουν ομάδες μικρών ηλικιών, τα έσοδα του οποίου επίσης πήγαιναν στην οικογένεια Κυριακίδη, της οποίας η μοίρα άλλαξε απότομα τον Μάιο του 2009.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απώλεια του Παντελή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αποχαιρέτισε τον Παντελή Κυριακίδη γράφοντας:

«Στη δική μας θύμηση ο Παντελής θα είναι πάντα το χαμογελαστό παιδί, που η μοίρα αδίκησε. Η καρδιά του δεν άντεξε, τελικά. Ο Παντελής Κυριακίδης έφυγε από τη ζωή. Θα αναπαύεται πια δίπλα στον πατέρα του.

O Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαΐου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε.

Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα