Άνχελ Λόπεθ: Προπονητής και αθλητικός διευθυντής στη Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν

Newsroom
Άνχελ Λόπεθ: Προπονητής και αθλητικός διευθυντής στη Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν

bet365

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του άνοιξε ο πρώην τεχνικός των Βόλου και Ατρόμητου, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος ανέλαβε διπλό ρόλο στη Σουρκόν του Ουζμπεκιστάν.

Έπειτα από την εξαιρετική του πορεία στον πάγκο του Βόλου, ο Ανχελ Λόπεθ είχε αναλάβει από το καλοκαίρι τον Ατρόμητο, ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Από τότε βρισκόταν χωρίς ομάδα και ζύγιζε τις επιλογές του. Τελικώς το επόμενο βήμα για τον 38χρονο Ισπανό τεχνικό θα είναι στο Ουζμπεκιστάν.

Ο Άνχελ Λόπεθ συμφώνησε σε όλα με τη Σουρκόν, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Ουζμπεκιστάν, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο έχοντας διπλό μάλιστα ρόλο. Εκτός από προπονητής θα είναι και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας σε ένα πρότζεκτ βασισμένο πάνω του, παίρνοντας τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον νέο ιδιοκτήτη εκεί.

Ο Λόπεθ παίρνει μαζί του έξι συμπατριώτες του για το τεχνικό επιτελείο, ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές Ισπανών ποδοσφαιριστών και ετοιμάζεται για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων πολύ σύντομα καθώς το πρωτάθλημα στο Ουζμπεκιστάν ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα