Γουίλφρεντ Μπονί: Βρήκε ομάδα μετά από 505 ημέρες, υπέγραψε στη Ναϊμέχεν (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γουίλφρεντ Μπονί: Βρήκε ομάδα μετά από 505 ημέρες, υπέγραψε στη Ναϊμέχεν (vid)

bet365

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια χωρίς ομάδα, ο 33χρονος Γουίλφρεντ Μπονί επέστρεψε στην Ολλανδία όπου καταξιώθηκε με τη φανέλα της Φίτεσε, για λογαριασμό της «μισητής» αντιπάλου, Ναϊμέχεν!

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη φανέλα της Φίτεσε, κατακτώντας το Χρυσό Παπούτσι της Eredivisie το 2013. Έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Αφρικανού ποδοσφαιριστή το 2015 για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι (32 εκατ. ευρώ). Το όνομα του Γουίλφρεντ Μπονί έκτοτε, όμως, σταδιακά εξαφανιζόταν από την κεντρική σκηνή και «σβήστηκε» ολοκληρωτικά από τον Σεπτέμβριο του 2020, όποτε και κατέγραψε την τελευταία επαγγελματική του συμμετοχή!

Ωστόσο, ο Ιβοριανός στράικερ επέστρεψε και μάλιστα, στη χώρα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Μετά από 505 ολόκληρες μέρες εκτός δράσης και τελευταίο του σταθμό την Αλ Ιτιχάντ ως διάδοχος τότε του γνώριμού μας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο θηριώδης Ιβοριανός στράικερ υπέγραψε στη Ναϊμέχεν, ορκισμένη «εχθρό» της Φίτεσε με την οποία είχε σκοράρει 58 φορές σε 77 αναμετρήσεις. Μεταγραφή που οι φίλοι των «Κιτρινόμαυρων» ασφαλώς δεν υποδέχθηκαν και με τα πιο ευχάριστα συναισθήματα.

Ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του ως ελεύθερου κι ευελπιστεί πως ο άλλοτε στράικερ της Σουόνσι (39 γκολ με τους Κύκνους) θα ξαναβρεί τη χαμένη του φόρμα, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας για τα play-offs και την έξοδο στην Ευρώπη. Το διάστημα που βρισκόταν στον «πάγο», συμμετείχε στις προπονήσεις της Νιούπορτ Κάουντι στην Αγγλία

 

Τελευταία Νέα