Βόμβα στο σπίτι του προέδρου της Αλβανικής Ομοσπονδίας!

Βόμβα στο σπίτι του προέδρου της Αλβανικής Ομοσπονδίας!

Newsroom
Βόμβα στο σπίτι του προέδρου της Αλβανικής Ομοσπονδίας!

bet365

Χάος στην Αλβανία, τοποθετήθηκε βόμβα στο σπίτι του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν υπήρξαν τραυματίες.

Εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο σπίτι του Αρμάντο Ντούκα, προέδρου της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κι όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές για την ηγεσία της Ομοσπονδίας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδος της πολυκατοικίας του διαμερίσματός του και ότι «μια ανακριτική μονάδα ερευνά για να διαλευκανθούν οι συνθήκες του συμβάντος».

Η σύζυγος και ο γιος του Ντούκα βρίσκονταν στο διαμέρισμα τη στιγμή που έγινε η έκρηξη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Οπως τονίζει το balkaninsight, ο Ντούκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σύγκρουση με τον δήμαρχο των Τιράνων, Έριον Βελιάι για τις επικείμενες εκλογές. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει συνομιλία στην οποία ακούγεται ο Βελιάι να χρησιμοποιεί προσβολές και απειλές... Ο Ντούκα θα είναι υποψήφιος για 6η φορά, με τον Δήμαρχο να τον καταγγέλει για κακοδιαχείριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα