Αϊντχόφεν -Άγιαξ 1-2: «Διπλό» πρωτιάς για τον Αίαντα

Βασίλης Μπαλατσός
Αϊντχόφεν -Άγιαξ 1-2: «Διπλό» πρωτιάς για τον Αίαντα

bet365

O Άγιαξ πέρασε νικηφόρα από το «Philips Stadion», καθώς επικράτησε της Αϊντχόφεν με 2-1 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Eredivie.

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Άγιαξ, καθώς πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Αϊντχοφεν στο «Philips Stadion» με 2-1, προσπέρασε την PSV και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie.

Σε ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο 34' ο Ντούσαν Τάντιτς με μια εξαιρετική ασίστ έβγαλε τον Μπράιαν Μπρόμπι μόνο του προ κενής εστίας και ο 19χρονος επιθετικός έπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν στο 53' με τον Μάριο Γκέτσε, όμως ο «Αίαντας» πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 78' με τον Μαζραουί να στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Η PSV έχασε μεγάλη ευκαιρία να σώσει τον βαθμό στο 90+10', όμως ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Αρμίντο Μπρούμα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ με τη νίκη της έπιασε την κορύφη με 48 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και προσπέρασε την Αϊντχόφεν των 46 βαθμών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα