Φίγκο: «To ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ταλέντο και πάθος»

Φίγκο: «To ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ταλέντο και πάθος»

Βασίλης Μπαλατσός
Φίγκο: «To ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο ταλέντο και πάθος»

bet365

Ο Λουίς Φίγκο μίλησε στην εκπομπή Monday F.C. της Nova και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ομάδα του 2004 που του «στέρησε» το Euro μέσα στην Πορτογαλία.

Στην κάμερα της Nova και στην εκπομπή Monday F.C. μίλησε ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, Λουίς Φίγκο. Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με κολακευτικά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας ειδική αναφορά στη «φουρνιά» του 2004, η οποία του πήρε το Euro μέσα στη χώρα, δημιουργόντας ένα «κενό» στη σπουδαία καριέα του.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάντοτε γεμάτο από σπουδαία ταλέντα. Έχω καλούς φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, η Ελλάδα είναι πάντα μία υπέροχη χώρα να βρίσκεσαι. Το πάθος των Ελλήνων είναι το πιο σημαντικό τους στοιχείο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φίγκο, ο οποίος για το Euro του 2004 είπε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε μία σπουδαία γενιά το 2004. Δεν σκέφτομαι αν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είμαι ρεαλιστής για όσα έκανα. Αν μπορούσα να ευχηθώ, θα το έκανα για να είχα κερδίσει ένα Μουντιάλ ή ένα Euro. Αυτό, όμως, δεν γίνεται, οπότε δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθετικά σενάρια. Μου αρέσει να μιλάω μόνο για ό,τι είναι πραγματικότητα στη ζωή μου».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα