Πόρτο: «Τρελάθηκε» ο υιός Κονσεϊσάο με γκολ ανατροπής από 0-2 και... κορυφής στο 89'! (vid)

Πόρτο: «Τρελάθηκε» ο υιός Κονσεϊσάο με γκολ ανατροπής από 0-2 και... κορυφής στο 89'! (vid)

bet365

Απίθανα πράγματα στο Εστορίλ - Πόρτο, ο 19χρονος γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Φρανσίσκο πέρασε στο ματς στο 87' και στο 89' σφράγισε τεράστια ανατροπή για τους Δράκους από 2-0 που τους έστειλε στο +3 από τη Σπόρτινγκ! Όλα τα... λεφτά ο πανηγυρισμός του.

Τον λένε Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, είναι ο γιος του προπονητή της Πόρτο κι άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο και είναι ο νέος ήρωας των Δράκων! Ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ έκανε πραγματικότητα το όνειρο του κάθε ανερχόμενου ποδοσφαιριστή, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ για την ομάδα του στο 89ο λεπτό, μόλις δύο λεπτά αφότου ο πατέρας του τον έριξε στο ματς ως αλλαγή!

Ο υιός Κονσεϊσάο «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα της Εστορίλ από την ασίστ του Ντίας, σκόραρε και... τρελάθηκε, με όλους τους συμπαίκτες να τρέχουν για να γίνουν ένα κουβάρι μαζί του και τον πατέρα του, Σέρτζιο, να του χαρίζει μια στοργική αγκαλιά κι ένα φιλί. Έτσι, γράφτηκε το τελικό 2-3, με μια απίθανη ανατροπή τίτλου που έγινε πράξη από τα γκολ των Ταρεμί (49') και Ντίας (84') κι έστειλε την Πόρτο στο +3 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

 

Τελευταία Νέα