Βανς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: «Καθάρισε» την... αγγαρεία με χατ τρικ του Μπαπέ

Βανς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: «Καθάρισε» την... αγγαρεία με χατ τρικ του Μπαπέ

Βασίλης Μπαλατσός
Βανς - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: «Καθάρισε» την... αγγαρεία με χατ τρικ του Μπαπέ

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στη Βανς της τέταρτης κατηγορίας, καθώς επικράτησε με 4-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Με χατ τρικ ξεκίνησε το 2022 ο Κιλιάν Μπαπέ.

Σε ρυθμούς... προπόνησης εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν το εισιτήριο της πρόκρισης της στους «16», του «Coupe de France», καθώς επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Βανς της τέταρτης κατηγορίας της Γαλλίας. Στον επόμενο γύρο η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ναντ.

Όπως ήταν το αναμενόμενο ο αγώνας έγινε παράσταση για έναν ρόλο, με τους Παριζιάνους να παίζουν μόνοι τους. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 23' και στο 24' με τα σουτ των Ερέρα και Βαϊνάλντουμ, με τον τερματοφύλακα της Βανς να έχει απάντηση. Η Παρί εν τέλει άνοιξε το σκορ της στο 29' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούνο Μέντες, ο Κιμπεμπέ πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Βανς παρακολούθησαν το «one man show» του Κιλιάν Μπαμπέ. O Γάλλος σταρ στο 58' βγήκε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Κιμπεμπέ και νίκησε τον αντίπαλο «πορτιέρε». Στο 71' ο 23χρονος επιθετικός «κεραυνοβόλησε» τα αντίπαλα δίχτυα με δυνατό σουτ, ενώ στο 76' είχε εύκολο έργο, καθώς μετά από γύρισμα του Έρικ Ντίνα έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία, συμπλήρωσε το χατ τρικ του και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

Τελευταία Νέα