Καλό 2022 με την Interwetten.gr!

Newsroom
Καλό 2022 με την Interwetten.gr!
Η Interwetten.gr κάνει ποδαρικό στο 2022 με χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της Μεγάλης Βρετανίας, με την ιδανική... συντροφιά των αγώνων που επαναρχίζουν και στην Ισπανία.

Καλή χρονιά, καλό, ευτυχισμένο (και πάνω απ’ όλα υγιεινό) 2022 με την Interwetten.gr, η οποία σας κάνει ιδανική παρέα και αυτές τις γιορτινές μέρες, παίζοντας μπάλα στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στα γήπεδα της Ισπανίας.

Στην σκιά του κορονοϊού και της παραλλαγής «Όμικρον», αλλά και στο κλίμα των εορταστικών ημερών, η μπάλα δεν σταματάει στο Νησί, ενώ η δράση επέστρεψε και στην Ιβηρική Χερσόνησο, κάτι που θα γίνει μεσοβδόμαδα και στην Ελλάδα με την Super League Interwetten.

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στο πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους, αναμφίβολα, είναι αυτό στην Premier League μεταξύ της δεύτερης Τσέλσι και της τρίτης Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (Κυριακή 02/01, 18:30).

Με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να απομακρύνεται (πολύ) επικίνδυνα, Μπλε και Κόκκινοι δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε να μην χάσουν και άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου στην Αγγλία.

Πάνω από 330 ειδικά στοιχήματα προσφέρει η Interwetten.gr για την ματσάρα στο Λονδίνο, σε απόδοση 5,25 να σημειωθούν τέσσερα γκολ και στο 12,00 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα.

Η Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της πολύ ανεβασμένης Άρσεναλ (Σάββατο 01/01, 14:30), με την Interwetten.gr να προσφέρει πάνω από 310 ειδικά στοιχήματα για την σπουδαία αναμέτρηση και αυτή στην αγγλική πρωτεύουσα.

Στο 3,95 από την Interwetten.gr να σημειωθούν πάνω από 4,5 γκολ στο «Emirates» από Κανονιέρηδες και Πολίτες, στο 3,00 να δώσει ασίστ το «πουλέν» του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο υπέρ ταλαντούχος μέσος Φιλ Φόντεν.

Στην Ισπανία, τέλος, η πληγωμένη από κορονοϊό - τραυματισμούς Μπαρτσελόνα κάνει ποδαρικό στην έδρα της επικίνδυνης Μαγιόρκα (02/01, 22:00), σε ένα παιχνίδι με πάνω από 310 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, στο 1,70 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,95 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα