ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 4-2: Το ντέρμπι «βάφτηκε»... κιτρινομπλέ (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 4-2: Το ντέρμπι «βάφτηκε»... κιτρινομπλέ (vid)

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το... δεύτερο μέρος του ντέρμπι της Λευκωσίας, το οποίο είχε διακοπεί λόγω ομίχλης, καθώς επικράτησε της Ομόνοιας με 4-2.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι της Λευκωσίας για την 11η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Ομόνοιας με 4-2. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι είχε ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου, όμως διακόπηκε λόγω... ομίχλης.

Οι «κιτρινομπλέ» προηγήθηκαν στο 22', χάρη στο αυτογκόλ του Άνταμ Λανγκ, όμως στο 40' ο Παπουλής ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκξε δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε στο 47' με τον Σάτσια και στο 58' ο Γκιόργκι Κβιλιτάια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 64' ο Λανγκ μείωσε σε 3-2, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Λέο Νατέλ ευστόχησε από την άσπρη βουλα για το 4-2.

Ο ΑΠΟΕΛ με τη νίκη του έφτασε την Ομόνοια στους 20 βαθμούς και μάλιστα υπερέχει στην ισοβαθμία. Οι «κιτρινομπλέ» κλείνουν το 2021 στην 6η θέση που οδηγεί στα Play Off, ενώ το «τριφύλλι» είναι 7ο. Αμφότερες οι ομάδες της Λευκωσίας βρίσκονται στο -9 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίζεται ο Έλληνας εξτρέμ, Χρήστος Αλμπάνης με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

 

Τελευταία Νέα