Πάουλο Σόουζα: Συμφώνησε με Φλαμένγκο κι αφήνει την εθνική Πολωνίας

Πάουλο Σόουζα: Συμφώνησε με Φλαμένγκο κι αφήνει την εθνική Πολωνίας

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Πάουλο Σόουζα: Συμφώνησε με Φλαμένγκο κι αφήνει την εθνική Πολωνίας

bet365

Νέος προπονητής της Φλαμένγκο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πάουλο Σόουζα, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα και να απομένει μόνο η αποζημίωση προς την πολωνική ομοσπονδία.

Η διαδικασία εύρεσης προπονητή φτάνει στο τέλος της για τη Φλαμένγκο. Κι ο εκλεκτός, όπως φαίνεται, είναι ο Πάουλο Σόουζα.

Οι φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος τεχνικό της εθνικής Πολωνίας, ο οποίος και αναμένεται στη Βραζιλία από τις αρχές του νέου έτους για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Το μόνο «αγκάθι» στην υπόθεση είναι οι απαιτήσεις της πολωνικής ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Πορτογάλου για λύση του συμβολαίου τους και ζητά αποζημίωση. Ήδη οι παράγοντες της «Φλα» έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για το τελικό ποσό ώστε να «σπάσουν» το συμβόλαιο του 51χρονου τεχνικού, ο οποίος, μάλιστα, θα καταβάλει 300.000 ευρώ από τη δική του τσέπη για να προχωρήσει το deal.

Ο Σόουζα ήταν η τελευταία χρονικά περίπτωση στην οποία στράφηκε ο βραζιλιάνικος σύλλογος, έχοντας εξετάσει το προηγούμενο διάστημα αρκετά ονόματα όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Χάβι Γκράθια, ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, αλλά και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Στο παρελθόν, ο Πάουλο Σόουζα πέρασε από τους πάγκους των ΚΠΡ, Σουόνσοι, Λέστερ, Βίντι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλείας, Φιορεντίνα και Μπορντό, πριν αφήσει τους συλλόγους για χάρη της εθνικής Πολωνίας τον Ιανουάριο του 2021. Συνολικά, την καθοδήγησε σε 15 παιχνίδια, τα τρία εξ αυτών στο περασμένο Euro όπου και δεν κατάφερε να περάσει στα νοκ-άουτ, με απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

 

Τελευταία Νέα