Κομπανί: «Οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ μας φώναζαν μαύρες μαϊμούδες»

Βασίλης Μπαλατσός
Κομπανί: «Οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ μας φώναζαν μαύρες μαϊμούδες»

bet365

Έξαλλος ήταν ο Βινσέντ Κομπανί μετά το ισόπαλο (2-2) ντέρμπι με της Άντερλεχτ στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, καθώς κατήγγειλε τους οπαδούς των γηπεδούχων για ρατσιστική επίθεση.

Στο βελγικό ντέρμπι μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της Άντερλεχτ οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, κάνοντας τη... «χάρη» στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να ξεφύγει από τη δεύτερη Μπριζ με έξι βαθμούς. Ο Βινσέντ Κομπανί ήταν έξαλλος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όμως όχι για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά για όσα έγιναν στις κερκίδες.

Ο άλλοτες σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και νυν προπονητής της Άντερλεχτ κατήγγειλε ανοιχτά τους οπαδούς της Μπριζ για ρατσιστική επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές του, αποκαλώντας τους «μαύρες μαϊμούδες».

«Πηγαίνω σπίτι και είμαι τρομερά εκνευρισμένος. Μας φώναζαν όλη την ώρα μαύρες μαϊμούδες. Αυτές οι στιγμές είναι σκληρές, δεν πρέπει να συμβαίνουν. Μπορείς να πεις κάτι αστείο, αλλά εδώ είμαστε μαζεμένα αρκετά άτομα που έχουμε δώσει πολλά για αυτή τη χώρα. Δεν θέλω να μπω σε κάποια αντιπαράθεση, με κανέναν, απλώς λέω πως αισθάνομαι. Θέλω απλώς να γυρίσω σπίτι μου. Ας κάνουμε ένα διάλειμμα να ξοδέψουμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς», ανέφερε ο Κομπανί στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι.

 

Τελευταία Νέα