Οταμέντι: Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στην οικογένεια του

Οταμέντι: Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στην οικογένεια του

Βασίλης Μπαλατσός
Οταμέντι: Έπεσε θύμα ληστείας μπροστά στην οικογένεια του

bet365

Μια τραυματική εμπειρία βίωσε η οικογένεια του Νικολάς Οταμέντι, καθώς ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα έπεσε θύμα επίθεσης και κλοπής, με τους δράστες να εισβάλουν στο σπίτι του.

Στιγμές «θρίλερ» έζησε το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο Νίκολας Οταμέντι και η οικογένεια του. Ο διεθνής Αργεντινός στόπερ επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επιστροφή της αποστολής της Μπενφίκα από το Φαμαλικάο, όπου οι «Αετοί» επικράτησαν με 4-1 της ομώνυμης ομάδας και δέχθηκε επίθεση από τέσσερις οπλισμένους άνδρες, οι οποίοι ήθελαν να τον ληστέψουν.

Oι δράστες τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν κατά την έξοδο του από το αυτοκίνητο του και του τοποθέτησαν μία ζώνη, ώστε να τον αναγκάσουν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι του. Εκείνη τη στιγμή στην οικεία του πολύπειρου στόπερ βρισκόντουσαν η γυναίκα και το παιδί του, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν από την εισβολή των ληστών και από την εικόνα του Οταμέντι με τη ζώνη στο λαιμό.

Οι τέσσερις κακοποιοί απέσπασαν ρολόγια, κοσμήματα και ένα χρηματικό πόσο σε μετρητά και ακολούθως διέφυγαν άμεσα. Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ληστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Τελευταία Νέα