Εθνικές ομάδες: Πέντε κληρώσεις για elite και προκριματικές φάσεις

Εθνικές ομάδες: Πέντε κληρώσεις για elite και προκριματικές φάσεις

Δημήτρης Τομαράς
Εθνικές ομάδες: Πέντε κληρώσεις για elite και προκριματικές φάσεις

bet365

Πέντε Εθνικές μας ομάδες θα μάθουν, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, τους αντιπάλους τους σε φάσεις elite, καθώς επίσης σε προκριματικές φάσεις.

Κατά σειρά, θα διενεργηθούν οι κληρώσεις για την Εθνική Σάλας Ανδρών, για τις Εθνικές Παίδων και Νέων και για τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων. Συγκεκριμένα:

Εθνική Σάλας Ανδρών (Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024)
7 Δεκεμβρίου @ 15:00

Θα κληρωθούν 24 Εθνικές Ομάδες και η ελληνική έχει συμπεριληφθεί στο 4ο pot της διαδικασίας μαζί με την Δανία, την Αρμενία και το Ισραήλ. Οι ομάδες των υπόλοιπων pot:
1ο: Μολδαβία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία (στις συγκεκριμένες χώρες θα γίνουν οι αγώνες της προκριματικής φάσης).
2ο: Εσθονία, Μάλτα, Σκοτία, Γιβραλτάρ, Αυστρία, Βόρ. Ιρλανδία
3ο: Ελβετία, Κύπρος, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο
5ο: Μαυροβούνιο, Αλβανία, Κόσοβο, Τουρκία.

Εθνική Παίδων
8 Δεκεμβρίου
Qualifying Round 2022-23 @ 12:00

Η Εθνική Παίδων θα κληρωθεί σε έναν από τους 13 προκριματικούς ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023. Έχει συμπεριληφθεί στο 2ο pot και δεν θα μπορεί να κληρωθεί με τις ευρισκόμενες στο ίδιο γκρουπ Εθνικές Ομάδες (Ουκρανία, Τσεχία, Ισραήλ, Ελβετία, Δανία, Νορβηγία, Ρωσία, Σλοβενία, Πολωνία, Κροατία, Σλοβακία και Ισλανδία).

Elite Round 2021-22 @ 15:00
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κληρωθεί σε έναν από τους 8 ομίλους της φάσης elite για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022, τα τελικά του οποίου θα διεξαχθούν στο Ισραήλ. Η Ελλάδα δεν μπορεί να κληρωθεί με όσες ομάδες βρίσκονται στο 2ο pot, δηλαδή τις Δημ. Ιρλανδίας, Τουρκία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ουκρανία, Εσθονία, Δανία.

Εθνική Νέων
8 Δεκεμβρίου
Qualifying Round 2022-23 @ 11:00

Η Εθνική Νέων αναμένει τους αντιπάλους της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023, ανάμεσα στους οποίους δεν θα είναι οι ομάδες του 2oυ pot: Βέλγιο, Σουηδία, Σερβία, Πολωνία, Σλοβακία, Σκοτία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Δανία, Σλοβενία.

Εθνική Κορασίδων
9 Δεκεμβρίου
League A - Round 2 @ 14:30

Η Εθνική Ομάδα προέρχεται από τους αγώνες του 1ου γύρου, στη διάρκεια του οποίου τερμάτισε στην 3η θέση του 6ου ομίλου και κατάφερε να διατηρηθεί στην League A. Στον 2ο γύρο θα κληρωθεί σε έναν από τους 7 ομίλους, οι νικητές των οποίων θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του EURO (3-15 Μαΐου, Βοσνία - Ερζεγοβίνη).

Εθνική Νεανίδων
9 Δεκεμβρίου
League A - Round 2 @ 16:00

Η Εθνική Ομάδα πέτυχε τον προβιβασμό της στην League A, μετά τους αγώνες που έδωσε στον 2ο όμιλο της League B εναντίον της Βουλγαρίας, της Λιθουανίας και του Καζακστάν. Στον 2ο γύρο της League A, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει για την πρόκριση στα τελικά (27 Ιουνίου-9 Ιουλίου, Τσεχία).

 

Τελευταία Νέα