«Λέο, το άξιζες»; Χιλιάδες αναγνώστες του Gazzetta έδωσαν την απάντησή τους

Newsroom
«Λέο, το άξιζες»; Χιλιάδες αναγνώστες του Gazzetta έδωσαν την απάντησή τους

bet365

Ο Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πήρε... φωτιά. Άξιζε ο Λέο αυτό το βραβείο; Περισσότεροι από 22.000 αναγνώστες του Gazzetta έδωσαν την απάντησή τους.

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε για έβδομη φορά στην καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι που κατέκτησε ακόμα μια Χρυσή Μπάλα και πλέον έχει από μια για... κάθε μέρα της εβδομάδας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βέβαια βρήκε αντίθετους τους συντάκτες του Gazzetta που διαφώνησαν με την απονομή του βραβείου στον Αργεντινό «μάγο» της Παρί Σεν Ζερμέν, γνώμη που φάνηκε να συμμερίζεται και η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου!

Στο poll που αναρτήθηκε στο Gazzetta και συνάντησε τεράστια απήχηση από τους αναγνώστες, περίπου 22.000 άτομα έδωσαν τη δική τους ψήφο πάνω στο δίλημμα για το αν ήταν σωστή η βράβευση του Αργεντινού και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη, με την πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ του «ΟΧΙ». Συγκεκριμένα, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, 14. 663 άτομα (67%) θεωρούν πως το Ballon d'Or έπρεπε να έχει διαφορετικό νικητή, ενώ στην αντίπερα όχθη βρέθηκαν 7.351 άτομα (33%) που εμφανίστηκαν σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Poll

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και ΕΔΩ, στο Spotify

 

Τελευταία Νέα