Μέσι σε Λεβαντόφσκι: «Έπρεπε να σου είχαν δώσει πέρσι τη Χρυσή Μπάλα»

Newsroom
Μέσι σε Λεβαντόφσκι: «Έπρεπε να σου είχαν δώσει πέρσι τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Την αποθέωση από τον Λιονέλ Μέσι γνώρισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Αργεντινό να παραδέχεται πως η Χρυσή Μπάλα του 2020 θα έπρεπε να είχε καταλήξει στα χέρια του επιθετικού της Μπάγερν.

Ιστορία έγραψε για ακόμη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2021 και κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Στον λόγο του πάντως μετά την απονομή, ο Αργεντινός δεν ξέχασε τον μεγάλο του φετινό αντίπαλο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και παραδέχθηκε πως ο Πολωνός θα έπρεπε να είχε κατακτήσει το βραβείο την περσινή χρονιά.

«Είναι απίστευτο που βρίσκομαι ξανά εδώ. Δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί κι όμως είμαι και πάλι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να μάχομαι απέναντι στις προκλήσεις, δεν ξέρω πόσος χρόνος μου μένει ακόμα, αλλά ελπίζω να είναι αρκετός γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, στην Παρί και στην Αργεντινή. Μου έλειπε κάτι και φέτος αυτό έπαψε να ισχύει.

Κατάφερα ολοκληρώσω ένα όνειρο και αυτό το βραβείο ήρθε για αυτό που καταφέραμε στο Copa America. Είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Είναι τιμή μου να μάχομαι απέναντι στον Λεβαντόφσκι, ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας πέρσι και το France Football έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Ήσουν απλά νικητής και θα έπρεπε να έχεις στο σπίτι σου τον τίτλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify

 

Τελευταία Νέα