«Ο μοναδικός στόχος του Ρονάλντο είναι να ξεπεράσει τον Μέσι σε Χρυσές Μπάλες»

Newsroom
«Ο μοναδικός στόχος του Ρονάλντο είναι να ξεπεράσει τον Μέσι σε Χρυσές Μπάλες»

bet365

Να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι και να μετράει τις περισσότερες κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας στην ιστορία θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκάλυψε ο αρχισυντάκτης του France Football, Πασκάλ Φερέ.

Το καθιερωμένο Gala της Χρυσής Μπάλας πλησιάζει και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στην τελετή απονομής της 29ης Νοεμβρίου, εκεί που θα ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή.

Ύστερα από... διάλειμμα ενός έτους λόγω της πανδημίας, το φημισμένο βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου επιστρέφει, με τους Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να θεωρούνται τα δυο μεγάλα φαβορί.

Ένας από τους τυχερούς που γνωρίζει ήδη το όνομα του νικητή είναι ο αρχισυντάκτης του France Football, Πασκάλ Φερέ, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Μιλώντας στη «Marca», ο Γάλλος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο Ballon d'Or, ενώ αποκάλυψε και τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος πλέον του Πορτογάλου είναι να κατακτήσει περισσότερες φορές το βραβείο από τον μεγάλο του αντίπαλο.

«Είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας παραμένει πάντα μυστικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε κανένα άλλο άθλημα» ανέφερε αρχικά, ενώ για την μάχη Ρονάλντο - Μέσι υποστήριξε:

«Ο Ρονάλντο έχει έναν στόχο κι αυτός είναι να αποσυρθεί έχοντας περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Μέσι. Το ξέρω γιατί μου το έχει πει» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά. Σε περίπτωση πάντως που ο Αργεντινός αναδειχθεί νικητής τη φετινή χρονιά τότε θα φτάσει τις 7 κατακτήσεις έναντι 5 του Πορτογάλου και θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στη μεταξύ τους κόντρα.

 

Τελευταία Νέα