Observador: «Ο Σεμέδο φαβορί για μεταγραφή στην Πόρτο»

Newsroom
Observador: «Ο Σεμέδο φαβορί για μεταγραφή στην Πόρτο»

bet365

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζουν οι Πορτογάλοι ως πιθανότερο αντικαταστάτη του τραυματία Ιβάν Μαρκάνο στην Πόρτο.

Ο τραυματισμός του Ιβάν Μαρκάνο στην Πόρτο φέρνει νέα σενάρια μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την πορτογαλική «Observador», είναι ο παίκτης τον οποίο θέλουν να κλείσουν άμεσα οι «δράκοι» ώστε να καλύψουν το κενό στην άμυνα με τον τραυματισμό του Μαρκάνο, ο οποίος θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πλέον η Μπενφίκα δεν σκοπεύει να κινηθεί για τον παίκτη, αλλά αντίθετα, η Πόρτο είναι αυτή που καίγεται και θεωρεί πως είναι ο πρώτος στόχος για ενίσχυση των μετόπισθεν στην ομάδα. To ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο δεν είναι προφανώς καινούργιο καθώς από την αρχή της σεζόν γίνεται συζήτηση γι' αυτό το σενάριο, ωστόσο η απώλεια του Μαρκάνο το έχει αναθερμάνει στην Πορτογαλική ομάδα.

«Ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και το γεγονός αυτό προκαλεί τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο. Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι, ο Πέπε είναι υπό αμφισβήτηση, ο Μπεμπά είναι κοντά στην έξοδο και ο Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για την ενίσχυση της άμυνας τον Ιανουάριο», αναφέρει η ιστοσελίδα.

 

Τελευταία Νέα