Ολυμπιακός: Το νέο πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία για τον Σεμέδο και οι ατάκες του Ζόρζε Κόστα

Ολυμπιακός: Το νέο πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία για τον Σεμέδο και οι ατάκες του Ζόρζε Κόστα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το νέο πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία για τον Σεμέδο και οι ατάκες του Ζόρζε Κόστα

bet365

Οι Πορτογάλοι δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Πόρτο ενώ για τον έμπειρο στόπερ μίλησε ο κόουτς της Φαρένσε.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο - που ξεκίνησε πάλι προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού μετά από ένα διάστημα 2.5 μηνών - εξακολουθεί να φιγουράρει ως κεντρικό θέμα στην Πορτογαλία. Η O Jogo ήταν εκείνη που έκανε πρωτοσέλιδο θέμα για εκείνον και την Πόρτο έχοντας δηλώσεις του Ζόρζε Κόστα, άλλοτε παίκτης της Πόρτο και νυν τεχνικού της Φαρένσε.

Ο Κόστα θεωρεί πως ο Σεμέδο είναι ιδανικός παίκτης για την Πόρτο και η Πόρτο ιδανική ομάδα για τον μπακ του Ολυμπιακού. «Ο Ρούμπεν είχε κάποια εξαωγωνιστικά προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Όμως δεν υπάρχει κανένας άλλος σύλλογος στον κόσμο όπου θα αφοσιωνόταν περισσότερο από την Πόρτο. Στην Πόρτο μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που κάνει. Στο ποδόσφαιρό του. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος για να κλείσει η Πόρτο τον Σεμέδο», είπε ο Κόστα στην O Jogo.

Στη συνέχεια ανέφερε ακόμα πως «ο Σεμέδο είναι ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό και περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα που τον έχει. Εμείς οι προπονητές κοιτάμε το κάτι παραπάνω στους παίκτες. Είναι ιδανικός στο να φτιάχνει παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση. Ο Σεμέδο το είχε δείξει αυτό χρόνια πριν. Την άνεση και την ποιότητα που έχει στο παιχνίδι και στο να δημιουργεί. Το πόσο καλός είναι με τη μπάλα στα πόδια. Είναι ένας εξαιρετικός στόπερ». Σε αυτή τη χρονική συγκυρία δείχνει δεδομένο πως η Πόρτο ασχολείται με τον Σεμέδο και πως ο παίκτης πέφτει στο τραπέζι για τον συγκεκριμένο σύλλογο από διάφορες πλευρές. Πλην όμως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει το ΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη εάν δεν είναι με τους όρους που θέλει εκείνος.

Πρωτοσέλιδο Σεμέδο

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα