Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει, ο Φορτούνης θέλει καιρό ακόμα»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει, ο Φορτούνης θέλει καιρό ακόμα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τις περιπτώσεις των Σεμέδο, Κούντε, Καρμπόβνικ και Φορτούνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Το ματς με την ΑΕΚ: Τα ντέρμπι αυτά είναι ιδιαίτερα για τις ομάδες, για την ταυτότητα των συλλόγων και για τους φιλάθλους. Για τις ομάδες όμως είναι ακόμα ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από 3 βαθμούς. Εμείς την ΑΕΚ φέτος τη βλέπουμε ως μία από τις συνδιεκδικήτριες του τίτλου. Είναι υποψήφια για τον τίτλο. Το παιχνίδι το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Κυρίως με το να κερδίσουμε αυτούς τους βαθμούς πετυχαίνουμε στο να απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ.

Τους τραυματίες: Οι Κούντε και Καρμπόβνικ δεν θα είναι διαθέσιμοι. Όλοι οι άλλοι είναι καλά.

Το πλάνο με Φορτούνη και Σεμέδο: Είναι διαφορετικό το status με Φορτούνη και Σεμέδο. Ο Σεμέδο θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο. Σε πολύ λιγότερο διάστημα θα είναι έτοιμος να παίξει παιχνίδια. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο Φορτούνης θα χρειαστεί καιρό. Ο Φορτούνης χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα και το πλάνο μας δεν τον περιλαμβάνει τώρα.


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE NEWS FEED