«Οπαδοί προσπάθησαν να κλέψουν την καρδιά του Μαραντόνα μέσα από τον τάφο του» (vid)

Κώστας Τόπας
«Οπαδοί προσπάθησαν να κλέψουν την καρδιά του Μαραντόνα μέσα από τον τάφο του» (vid)

bet365

Ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Η υγεία του Ντιέγο: η πραγματική ιστορία» στο οποίο αποκαλύπτει σοκαριστικές ιατρικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου του 2020 στο Μπουένος Άιρες και έκτοτε ο θάνατός του δεν έπαψε να αποτελεί είδηση ​​για διάφορους λόγους.

Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του «Ντιεγκίτο», ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο: «Η υγεία του Ντιέγκο: η αληθινή ιστορία» στο οποίο αποκαλύπτει ιατρικά στοιχεία του αστέρα του ποδοσφαίρου.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά αποσπάσματα του βιβλίου του Νέλσον Κάστρο, αναφέρει ότι οπαδοί της Χιμνάσια, προσπάθησαν να αφαιρέσουν την καρδιά του Μαραντόνα από τον τάφο του, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

«Υπήρχε μια ομάδα των σκληροπυρηνικών οπαδών της Χιμνάσια, οι οποίοι σχεδίαζζαν να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα. Αυτό τελικά δεν συνέβη. Θα ήταν μια εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι αρχές εντόπισαν αυτά τα σχέδια και τα απέτρεψαν. Η καρδιά του αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την υγεία του Μαραντόνα, ο γιατρός εξήγησε ότι με παρόμοια ιατρική κατάσταση «άλλοι θα είχαν πεθάνει νωρίτερα», ενώ εξήγησε ότι ο Μαραντόνα ήταν εθισμένος σε απαγορευμένες ουσίες. Μεταξύ άλλων ο Νέλσον Κάστρο, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ότι η καρδιά του του Αργεντινού ζύγιζε το διπλάσιο από το φυσιολογικό (500 γραμμάρια), δείγμα της επιβαρυμένης υγείας του.

«Η καρδιά του Μαραντόνα ζύγιζε μισό κιλό, ήταν μια πολύ μεγάλη καρδιά. Συνήθως ζυγίζει 300 γραμμάρια, παρόλο που είχε την καρδιά ενός αθλητή».

 

Τελευταία Νέα