Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Ο Αζάρ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

Newsroom
Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Ο Αζάρ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

bet365

O εκλέκτορας της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογική κατάσταση του αρχηγού της ομάδας του, Εντέν Αζάρ.

Ο Εντέν Αζάρ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. O Βέλγος εξτρέμ μέχρι στιγμής μετράει 11 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις έξι από αυτές να έρχεται από τον πάγκο.

Μέχρι στιγμής ο Κάρλο Αντσελότι δείχνει να προτιμάει για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών τους Βινίσιους, Ασένσιο και Ροντρίγκο, με τον Αζάρ δίνει τη μάχη του ώστε να βρεθεί και πάλι στο 100% και να κερδίσει τη θέση του στα πλάνα του προπονητή της «Βασίλισσας». Μάλιστα ο αρχηγός των Βέλγων αποχώρησε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής του για να επιστρέψει στις προπονήσεις των Μαδριλένων.

Ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μίλησε στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή «Partidazo de COPE» και αποκάλυψε πως ο αρχηγός των Βέλγων βρίσκεται σε αρκετά κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Από άποψη φυσικής κατάστασης ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στην καλύτερη φάση από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι λυπημένος. Ο Εντέν είναι ηγέτης, αλλά είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός εκλέκτορας του Βελγίου.

 

Τελευταία Νέα