Εθνική Νέων: Για την πρόκριση με αντίπαλο τη Γερμανία

Εθνική Νέων: Για την πρόκριση με αντίπαλο τη Γερμανία

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Νέων: Για την πρόκριση με αντίπαλο τη Γερμανία

bet365

Τον τελευταίο αγώνα της στον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίνει την Τρίτη 16/11 στο Παπαχαραλάμπειο Ναυπάκτου η Εθνική Νέων εναντίον της Γερμανίας, ο οποίος θα καθορίσει αν κάποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει την Ρωσία στη φάση Elite.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει πιθανότητες να συγκαταλεγεί μεταξύ των 28 συμμετεχουσών στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ένα αποτέλεσμα που ήταν απαραίτητο ακόμα κι αν επικρατούσε των Νησιών Φερόε το περασμένο Σάββατο. Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έως σήμερα στον όμιλο της Εθνικής.

Η δομή της διοργάνωσης

EURO 2021-22

Προκριματική Φάση (52 Ομάδες)
Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 52 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 13 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και η μία καλύτερη τρίτη ομάδα από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

Elite Round (28 ομάδες)
Συμμετέχουν απευθείας η πρώτη ομάδα του ranking της UEFA για την κατηγορία των Νέων κατά την τρέχουσα περίοδο, δηλαδή η Πορτογαλία, καθώς και οι 27 ομάδες που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής από την προκριματική φάση. Χωρίζονται σε επτά ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην τελική φάση προκρίνονται οι επικεφαλής των 7 ομίλων.

Τελική Φάση (8 Ομάδες)
Συμμετέχουν η διοργανώτρια του τουρνουά Σλοβακία και οι 7 ομάδες που θα περάσουν από την Elite Round.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα