Στο 0-0 με Νησιά Φερόε η Εθνική Νέων, δύσκολα θα προκριθεί

Newsroom
Στο 0-0 με Νησιά Φερόε η Εθνική Νέων, δύσκολα θα προκριθεί

bet365

Την ζωή της ακόμα πιο δύσκολη έκανε η Εθνική Νέων με την ομάδα του Θέου να μένει στο 0-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε και να δυσκολεύει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.

Τα δύσκολα ακόμα πιο δύσκολα έκανε στα προκριματικά του Euro η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Αναστάσιου Θέου δεν τα κατάφερε κόντρα στα Νησιά Φερόε μένοντας στο 0-0 σε ματς που διεξήχθη στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου. Μια τρομερά άσχημη ισοπαλία, καθώς πλέον η Εθνική θα πρέπει να επικρατήσει της Γερμανίας για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Θυμίζουμε πως στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες των 13 ομίλων και η καλύτερη τρίτη, με την Εθνική να βρίσκεται στην 4η θέση με 1 βαθμό όσους και τα Νησιά Φερόε, ενώ 2η είναι η Γερμανία με 3 και 1η η Ρωσία με 6.

Ελλάδα: Μπότης, Πήλιος (60΄ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι, Καράκουτης (71΄ Α. Χριστόπουλος), Κούτσιας, Τζαβίδας (79΄ Καστανάρας), Κρυπαράκος (60΄ Κουτεντάκης).

Ν. Φερόε: Κρούσε, Ρούσμποργκ, Μ. Γιένσεν, Άηκναρσον, Τζ. Πούλσεν, Σάμουελσεν, Ε. Γιένσεν (58΄ Πέτερσεν), Νόλσε, Μπάραρσον (65΄ Κάλσμπεργκ), Νίλσεν (65΄ Λάσεσεν), Σόρενσεν (81΄ Κάλσο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα