Στο 0-0 με Νησιά Φερόε η Εθνική Νέων, δύσκολα θα προκριθεί

Newsroom
Στο 0-0 με Νησιά Φερόε η Εθνική Νέων, δύσκολα θα προκριθεί

bet365

Την ζωή της ακόμα πιο δύσκολη έκανε η Εθνική Νέων με την ομάδα του Θέου να μένει στο 0-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε και να δυσκολεύει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.

Τα δύσκολα ακόμα πιο δύσκολα έκανε στα προκριματικά του Euro η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Αναστάσιου Θέου δεν τα κατάφερε κόντρα στα Νησιά Φερόε μένοντας στο 0-0 σε ματς που διεξήχθη στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου. Μια τρομερά άσχημη ισοπαλία, καθώς πλέον η Εθνική θα πρέπει να επικρατήσει της Γερμανίας για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Θυμίζουμε πως στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες των 13 ομίλων και η καλύτερη τρίτη, με την Εθνική να βρίσκεται στην 4η θέση με 1 βαθμό όσους και τα Νησιά Φερόε, ενώ 2η είναι η Γερμανία με 3 και 1η η Ρωσία με 6.

Ελλάδα: Μπότης, Πήλιος (60΄ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι, Καράκουτης (71΄ Α. Χριστόπουλος), Κούτσιας, Τζαβίδας (79΄ Καστανάρας), Κρυπαράκος (60΄ Κουτεντάκης).

Ν. Φερόε: Κρούσε, Ρούσμποργκ, Μ. Γιένσεν, Άηκναρσον, Τζ. Πούλσεν, Σάμουελσεν, Ε. Γιένσεν (58΄ Πέτερσεν), Νόλσε, Μπάραρσον (65΄ Κάλσμπεργκ), Νίλσεν (65΄ Λάσεσεν), Σόρενσεν (81΄ Κάλσο).

 

Τελευταία Νέα