«Κραυγή» αγανάκτησης των Κύπριων διαιτητών μετά τις επιθέσεις: «Θέλετε διαιτητές υποχείρια;»

Newsroom
«Κραυγή» αγανάκτησης των Κύπριων διαιτητών μετά τις επιθέσεις: «Θέλετε διαιτητές υποχείρια;»

bet365

Ξέσπασαν με κοινή τους ανακοίνωση οι Κύπριοι διαιτητές μετά και τις τελευταίες επιθέσεις σε συνδέσμους και θεσμικά όργανα του κυπριακού ποδοσφαίρου, θέτοντας το ερώτημα «διαιτητές υποχείρια ή πρωτάθλημα μακριά από τρίτες παρεμβάσεις;».

Το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση, οι επιθέσεις αγνώστων διαδέχονται η μία την άλλη, από ζημιές σε συνδέσμους και τα γραφεία των ομοσπονδιών μέχρι βομβιστικές επιθέσεις κατά παραγόντων και βανδαλισμούς σε σπίτια διαιτητών.

Πλέον, ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους ρέφερι της Κύπρου, οι οποίοι και ξέσπασαν μέσω ανακοίνωσης για τα πρόσφατα γεγονότα, θέτοντας συλλόγους και παράγοντες προ των ευθυνών τους κι εγείροντας το κρίσιμο ερώτημα «τι πρωτάθλημα θέλουμε;»:

«Θέλουμε πρωτάθλημα με διαιτητές υποχείριο στις ορέξεις σωματείων και παραγόντων ή θέλουμε ένα πρωτάθλημα που να διεξάγεται με κανονισμούς και διαδικασίες μακριά από τρίτες παρεμβάσεις;» αναφέρουν συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση αγανάκτησης-έκκληση προς την κυπριακή κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να μην κλιμακωθούν τα επεισόδια σε βάρος των διαιτητών και των οικογενειών τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα, άγνωστοι είχαν γράψει συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του διεθνούς ρέφερι, Λουκά Σωτηρίου, στη γειτονική οικία της πεθεράς του, προκαλώντας και φθορές στο αυτοκίνητό του.

Η «αλυσίδα» είχε αρχίσει με την επίθεση προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη, με το κλαμπ να επικυρήττει τους δράστες με 100.000 ευρώ!

 

Τελευταία Νέα