Σκοράρουν και οι δύο στο ντέρμπι της Λεωφόρου

G-Betting G-Betting
Σκοράρουν και οι δύο στο ντέρμπι της Λεωφόρου
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα ματς της Κυριακής της 9ης αγωνιστικής της Superleague Ιnterwetten.

Η Superleague Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Τρίπολη στις 15:00, ο Αστέρας υποδέχεται την Λαμία, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Οι Αρκάδες, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλουν να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα στηρίξουμε τον άσο του Αστέρα που δίνει 1.90.

ε

Στη συνέχεια, στις 17:15 ο Βόλος φιλοξενεί τον Άρη σε ένα παιχνίδι ανοιχτό και με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να προέρχονται από την επεισοδιακή ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Με δεδομένο οτι και οι δύο ομάδες δεν κλείνονται και παίζουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, θα πάμε με το πάνω από 2,5 γκολ που δίνει 2.10 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

η

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό στον Πειραιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Άιντραχτ για το Europa League. Oι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να χάσουν την κορυφή και θα μπουν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Οι Νικαιώτες έχουν δείξει καλά στοιχεία, αλλά υπολείπονται πολύ σε ποιότητα των Πειραιωτών. Το 2.15 να κερδίζει ο Ολυμπιακός και τα δύο ημίχρονα έχει ρίσκο, αλλά αξίζει.

κ

Τέλος στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πολύ δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή, όμως αυτό που μπορείς να δεις είναι τα αμυντικά κενά και των δύο ομάδων. Είναι σχεδόν απίθανο να κρατήσουν οι δυο τους το 0 στα μετόπισθεν, ειδικά με την ποιότητα που έχει ο αντίπαλος στην μεσοεπιθετική γραμμή. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.80 στην Interwetten και με τα όσα έχουμε δει από τους δύο μονομάχους, είναι πολύ πιθανό.

ν

Οι επιλογές της G-Betting

Βόλος-Άρης

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

Ολυμπιακός-Ιωνικός

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting