ΜΜΕ Σερβίας: «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μίλαν Γκάιτς» (vid)

ΜΜΕ Σερβίας: «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μίλαν Γκάιτς» (vid)

bet365

Το όνομα του Μίλαν Γκάιτς εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου με δημοσιεύματα από την Σερβία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και μεταξύ των συλλόγων που έχουν δείξει ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, είναι και ο ΠΑΟΚ.

«Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν κι έναν τρίτο Σέρβο στην ομάδα τους, μετά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς», σημειώνεται στα δημοσιεύματα, ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως ο Μίλαν Γκάιτς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα από την Σερβία που συνδέουν τον ΠΑΟΚ με Σέρβους ποδοσφαιριστές πριν από μια εβδομάδα είχε γραφτεί στα ΜΜΕ της χώρας ότι ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί τον Ιανουάριο για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τους «ασπρόμαυρους», καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι στη λίστα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Φαίνεται πάντως να έχουν πέραση οι… «ιτς» για τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ επέστρεψε στη Σερβία τον Φεβρουάριο του 2019, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον αποκτά ως ελεύθερο από την Μπορντό, τον περασμένο Μάρτιο χρίστηκε για πρώτη φορά διεθνής και τη φετινή σεζόν έχει να επιδείξει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές.

 

Τελευταία Νέα